Ksenija Pajčin
Screenshoot Youtube
Ksenija Pajčin

Screenshoot Youtube

Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube

Mia se pre dve godine pojavila u spotu za pesmu "Lako je" Ilije Mihailovića, učesnika šoua "X faktor".

Ona je govorila da će Ksenija zauvek biti u njenom srcu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa - rekla je ranije Mia Pajčin.

 

Tamara Milutinović preživela dramu: "Stvarno ima bolesnih ljudi"! A onda otkrila sve o momku kog krije! (VIDEO)

AUTOR: Jovan Ilić DATUM I VREME: 16.11.2019. 14:55 Nije joj svejedno! Tamara Milutinović, Foto: Marko Metlaš/Alo! Pevačica Tamara Milutinović bila je gost redakcije portala "Alo.rs" na Sajmu medija i tom prilikom prvi put progovorila o momku kojeg krije kao zmija noge. Takođe, pevačica se dotakla i tema o društvenim mrežama gde joj brojni seksualni manijaci šalju poruke.

 

- Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove - rekla je Ksenijina sestra po ocu.

Mia Pajčin

printscreen

Mia Pajčin, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!