Kija, Luna, SLoba
Printscreen Youtube
Dušan Veličković

Privatna arhiva

Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

Neki su imali sreće u ljubavi, neki su imali odličnu poslovnu godinu i velike uspehe u karijeri... Nova godina je pred nama, a astrolog Dušan Veličković za „Alo!“ otkriva kakva iznenađenja očekuju naše zvezde u narednim mesecima.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani

Svet je čeka, a stiže i muž!

Mladoj blogerki 2019. godina donosi mnogo uspeha. Kada na leto izađe iz onog kokošinjca, sreća i novac će biti na njenoj strani. Ona će premašiti slavu njene majke Anabele Atijas i oca Gagija Đoganija i gradiće karijeru u inostranstvu. Njena modna linija možda nije zaživela kod nas, ali svet je čeka raširenih ruku. Ova godina nije najpovoljnija za ljubav, ali 2020. godine bi mogla da se zaljubi u pravog muškarca, koji će moći da isprati njen avanturistički duh. Ako bude dovoljno pametna, udaće se.

Ana Nikolić

Alo!/ Rajko Ristić

Ana Nikolić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ana Nikolić

Kad nestanu kilogrami, eto hita!

Pevačica je prošle godine imala veoma lošu godinu, ali 2019. će joj doneti dosta lepih stvari. Pošto je sa Rastom ljubav definitivno završena, Ana će naći momka koji će joj pružiti pravu i iskrenu ljubav. Savet je da uključi sva čula kako ne bi bila prevarena. Ova godina joj je povoljna za nove pesme ili čak album, kojim će napraviti bum, a pošto je svi znaju kao pravu mačku, vredno će raditi u teretani i izgubiće kilograme.

Lepa Brena

Mariška Nišić, Promo

Lepa Brena, Foto: Mariška Nišić, Promo

Lepa Brena

Baka za medalju!

Pevačica ne može da dočeka dete Filipa i Prije. Sve će podrediti unuku Aleksandru i pokazaće se kao odlična baka. Pošto je Lepa Brena dama kojoj sve polazi za rukom, ova godina će biti povoljna za počinjanje novog biznisa, nešto u vezi sa ugostiteljstvom. Takođe, sredinom godine neka obrati pažnju na zdravlje, može doći do problema sa srcem.

Željko Joksimović

Luka Pilipović

Željko Joksimović, Foto: Luka Pilipović

Željko Joksimović

Kuća će mu praviti pare!

Pevač će krajem 2019. godine napraviti bum, kada bude treću godinu zaredom održavao koncerte povodom projekta „Dva sveta“. On je jedan od naših najozbiljnijih pevača, pored Harisa Džinovića i Gorana Bregovića, pa mu je i ova godina odlična za finansijska ulaganja. Pošto će ove godine dosta novca uložiti u novu kuću, tu će napraviti studio i tako će spojiti porodicu i biznis, kuća će biti njegova fabrika para.

Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kija Kockar

Od pohlepe neće videti brzi kraj!

Najpoznatijoj prevarenoj ženi Srbije Kiji Kockar 2019. godina neće doneti dobre stvari. Njen strah da je opet neko ne prevari će preovladati i njene frustracije će izaći na videlo. To malo instant popularnosti koju je dobila glumeći pevačicu nestaće tokom tekuće godine, a njeni nepromišljeni potezi obiće joj se o glavu. Koliko god da se pravi pametna i ne preza da koristi sva sredstva kako bi došla do cilja, sada neće uspeti. Ona nije sposobna da pravi strateške i dugoročne planove jer je zaslepljena mržnjom i ljubomorom i od pohlepe ne može dobro da vidi. Ona živi od danas do sutra i tako će završiti svoju „pevačku“ karijeru - danas ili sutra!

Sloba Radanović

Alo!/Nenad Vujanović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Slobodan Radanović

Fejk Saša Kovačević imaće hit!

Jedina osoba koja je unovčila svoje učešće u rijalitiju jeste Sloba Radanović. Dečko ima glas, ali i stas, i ove godine zvezde će mu dati pravi hit. Pošto dosta vremena provodi u teretani i pokušava da kopira Sašu Kovačevića, bilo bi dobro da iskopira i njegovu karijeru i postane prava zvezda. On je pokazao da je mnogo bolji čovek od Kije, iako ju je prevario, sreća mu je ove godine naklonjena i sve što počne da radi, ispuniće mu se. O pravoj ljubavi Radanović ne razmišlja, već će u 2019. godini uživati u svojoj popularnosti i pažnji koju mu pružaju žene.

Svetlana Ceca Ražnatović

Alo!/Vladimir Marković

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Svetlana Ceca Ražnatović

Godina svekrve

Ceci će ova godina biti turbulentna. Baviće se sa više stvari u isto vreme. Radiće na novom albumu, pomagaće Anastasiji oko muzičke karijere, praviće svadbu sinu Veljku... Kada sve porodične stvari sredi, dosta vremena će uživati na Kipru sa prijateljima i uživaće u plodovima svoga rada.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša

Ljubavna afera može da joj uništi porodicu!

Iako će joj nova godina doneti poslovni uspeh o kojem nije mogla ni da sanja, Jelena Karleuša bi trebalo da se pazi afere koja bi mogla da joj razori porodicu. Album koji će izdati njenu muziku će podići na još viši nivo, ali ljubavna afera koju će imati može da razljuti njenog supruga Duška Tošića i njihov brak biće na testu.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana Kulić

Prosiće od rijalitija do rijalitija

Miljana Kulić, učesnica rijalitija, u ovoj godini imaće sreće u ljubavi. Zaljubiće se, a to najverovatnije neće biti njen sadašnji dečko Lazar Zolić Zola. Iako će joj zvezde dati ljubav, njoj to neće biti dosta, pa će joj njena manija doći glave. Biće još luđa, opterećenija i stalno nervozna, a pošto mora da zaradi pare za sina Željka, prosiće od rijalitija do rijalitija i neće znati za granicu.

Dragana Mirković

Rajko Ristić/Alo!

Dragana Mirković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Dragana Mirković

Ljubav sa Tonijem briše sve brige!

Prošla godina joj nije bila laka, ali Dragani Mirković u ovoj godini sve ide kao podmazano. Ljubav njenog supruga Tonija i divne dece Manuele i Marka će izbrisati sve brige koje je imala u 2018. Prelepa putovanja obeležiće ovu godinu, a pred kraj 2019. izdaće novu pesmu, koju će njeni fanovi obožavati. Takođe, ova godina joj donosi i veliki poslovni uspeh, jer slavi 35 godina karijere.

Komentari (16)

Sanja

08.01.2019 09:06

Ovaj snsovac se malo zaigrao

Nikolina

08.01.2019 09:21

Ha,ha,ha... Sto je babi milo to joj se i snilo ! Jak astrolog

Prevara

08.01.2019 11:09

@Nikolina - Konju jedan, koliko te placa raza da ovako "prorices. Mars bre gadni covece.

Gordana

08.01.2019 09:26

Pakao će doživeti tvoja Lunja

nena

08.01.2019 12:23

@Gordana - Jel to onaj astrolog koji je predvideo pravu ljubav izmedju Slobe i Lune??? Pa njemu se u tekstu vidi koliko mrzi Kiju ahahaha...bednik...

Milan

08.01.2019 22:45

@Gordana - Lupas, ali bas lupas. Luna ce morati pobeci, jer ovde ni muxa ni neki posao naci NECE.

sasa

08.01.2019 12:54

opet ovaj prevarant...pazi da ti ne dozivis pakao

Ana

08.01.2019 13:08

Bas je lepo predvideo patuljastoj raspustenoj kujici Kijici. Jedva cekam da vidim sunovrat. Mada, pocelo je pocelo...

Goga

08.01.2019 13:31

Xa,xa opet ovaj sto je rekao da ce Sloba pevati samo po kafanama oko Zrenjanina...koliko para toliko pozitivnih predvidjanja. Smesno...

kiki

08.01.2019 13:56

ovaj ne silazi sa tv al pogadja hahaaaaa.

Anja

08.01.2019 14:11

Kako ovaj lupeta pa nema ni malo stida I srama. Modnu liniju Luninu ceka svet, ceka svet kupljenu robu u Turskoj, a glas joj je tako lep da ce biti poznata I doziveti popularnost Bukve I Gagija. Covece kakva crna popularnost, ne zna da peva, a njena nemaju ni jedan nastup. Kako ti ne umes da gledas I koje si promasaje do sada radio. Kiju ponizavas, a njenu patnju je prepoznao narod I Bog, pesma joj izabrana za pesmu godine, Kija ce biti jos piznatija jer ima x faktor a ti bolje cuti

rj

08.01.2019 14:14

A sta kaze Vesna Versaci,zivo me interesuje?

Cica

08.01.2019 14:37

Iz njegovih usta u bozije usi..dosta je bilo zla u mrznje

Miki

08.01.2019 17:38

Ovaj astrolog Anabelin prijatelj ahahahha. Pakao mozes misliti.

Rrr

08.01.2019 20:17

Kakav debil.???

Sava

08.01.2019 20:39

Kisiljevac, ala si se ispromašivao. Kisiljevo će se odreći tebe, navijaču Lunjarin.