Vojin Ćetković, Voja Brajović, Mima Karadžić
alo!
Vojin Ćetković, Voja Brajović, Mima Karadžić

alo!

Foto: alo!

Ovo su prvi brakovi poznatih srpskih glumaca o kojima malo ko zna da su se uopšte dogodili.

Poznati glumac Milutin Mima Karadžić možda je u javnosti prepoznat kao večiti neženja, ali je malo poznato da je 1992, sklopio brak sa izvesnom Sunčicom.

Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci, ako je suditi prema informacijama koje su se pojavile u javnosti, venčali su se u Beogradu, 21. novembra na dan glumčeve krsne slave Aranđelovdan.

Mima Karadžić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, mladoženja je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, pa su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga više ništa nije pisalo. Glumac o braku nikada nije govorio.

- Nisam nikakav večiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan.

- Moglo je da me zakači da se oženim pre dvadeset godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio", govorio je on u intervjuima, ne pominjući da je bio oženjen.

Mima Karadžić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Glumac Vojin Ćetković je u dugogodišnjem braku sa glumicom Slobodom Mićalović sa kojom ima dve ćerkice, a pre nje je bio u braku sa beograskom voditeljkom Natašom Milovanović koja je radila na Trećem kanalu.

Vojin Ćetković

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nataša živi u Francuskoj, ali često dolazi u Beograd i jedna od bliskih drugarica joj je i Marija Kilibarda.

Nataša Milovanović

Screenshoot Facebook

Foto: Screenshoot Facebook

Glumac Milan Lane Gutović imao je dva braka, ali o prvom venčanju nikada nije govorio u javnosti, te se i dan danas ne zna ime njegove prve supruge.

Sa njom je dobio ćerku Milicu, koja je glumica i balerina. Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Milan Lane Gutović

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

Nakon razvoda Gutović je uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević sa kojom je bio deset godina i sa kojom je dobio sinove Jakova i Spasoja.

Marko Živić bio je oženjen prelepom srpskom voditeljkom Natašom Pavlović koja danas vodi emisiju "Praktična žena".

Marko Živić

Nenad Vujanović/Alo!

Marko Živić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ona je danas u braku sa Predragom Pavlovićem i ima dvoje dece.

Nataša Pavlović

printscreen

Foto: printscreen

Voja Brajović je 2002. godine oženio koleginicu Milicu Mihajlović koja je od njega mlađa čak 23 godine, i njihov brak već 15 godina važi za jedan od najskladnijih.

Dobili su sina Relju, a Voja iz prethodnog braka ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.

Voja Brajović

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

Voja je u prvom braku bio sa Ljiljanom, ženom koju je znao od malena.

Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici.