Tina Ivanović
Printscreen
Tina Ivanović

Printscreen

Tina Ivanović, Foto: Printscreen

U želji da se potpuno primiri, i vrati svom prirodnom izgledu, Tina Ivanović je pre samo par meseci izvadila silikone iz grudi, a nakon toga je obećala jednu stvar.

- Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan... Prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi... Sve prirodno - izjavila je atraktivna Tina pre nekoliko meseci u jedno poznatoj emisiji.

Komentari na društvenim mrežama su sjajni, svi oni koji je vole i prate konstatuju da je to najbolja odluka koju je mogla da donese, i da je danas kao potpuno priorodna lepša nego ikad, i da je ovaj izgled ono ka čemu bi svaka pevačica i javna ličnost trebala da teži. 

Bonus video: 

Ona je pre samo par sati obradovala svoje pratioce na Instagramu, i prenela komadić atmosfere iz svog doma!

Tina Ivanović je sigurno jedna od prvih dama sa estrade koja je počela sa ukrašavanjem svog doma povodom predstojećih prazinika. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official)

Pojedini muškarci joj nudili pomoć za kićenje jelke, a neki su je pitali da li je rano za Novu godinu, a nisu izostali ni oni komentari koji su Tinin izgled stavljali u prvi plan. 

Pevačica je izgleda rešila da popravi sumornu atmosferu koja vlada usled pandemije Kovid pandemije i time donese malo radosti u svoj dom. 

Pročitajte još