Danijela Vranić
Printscreen / Youtube
Danijela Vranić

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Miran i normalan život bez medija i paparaca joj jako prija, te ističe da je jako srećna i ispunjena životom koji trenutno živi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) on Dec 17, 2017 at 1:24pm PST

- Karijeru sam započela u grupi "Frenki", bila je to džez - rok grupa, tako da sam se oprobala na svim frontovima muzike. Prosto, znam znanje. Tako sama sam onda formirala bend, ranije je to bilo sastavljeno samo od klavijaturiste i zvao se "one men bend". Dugo sam se ja bavila muzikom i radila po klubovima, tako da me je, u stvari, ta publika koja me je slušala "naterala" da snimim nešto svoje, neku svoju pesmu, iako meni to nije padalo na pamet. Eto, onda sam pomislila da bi bilo zabavno da imam neku svoju pesmu, a u stvari sam mislila da ja to ne zaslužujem, da to zaslužuju tamo neki pevači, neka već izgrađena imena, mislila sam da to meni ne pripada. Eto, ja nisam bila jedna od pevačica koja ustane ujutru i kaže sebi: "Ja danas hoću da postanem pevačica". Ja sam bila stvorena za scenu, to je bilo nešto što su svi primećivali kod mene, odmalena. Naravno, ulagala sam i u studije i obrazovanje, koje nažalost od težine te popularnosti koja me je pratila nisam uspela da završim, što ne znači i da neću jednog dana, jer je to moj cilj - izjavila je ona za "Telegraf.rs"

Ona je navodno imala 1,84 promila u krvi. Tvrdili su da je bila bahata, da im je pretila i da ih je vređala zbog čega su je priveli i zatvorili. U zatvoru je tada provela jednu noć. Odlukom Prvog osnovnog suda, Danijela i njena sestra Jasmina su osuđene na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, zbog napada na policajce.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) on Feb 8, 2018 at 3:38am PST

Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žlezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj. Danijela se tada ugojila, a isticala je kako ide u teretanu te pokušava da skine višak kilograma.

O vremenu kada je nastupala govori kroz osmeh, te tvrdi da se nikada nije osećala ni ugroženom ni zaštićenom.

Danijela Vranić je za medije prokomentarisala i odnos sa Novakom Đokovićem, kao i to da je pazarila stan u elitnom kraju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) on Aug 13, 2017 at 7:20am PDT

- Da, pevala sam na proslavi rođendana kod Novaka. Mi smo se pre toga sa nekih raznih proslava poznavali. On obožava muziku, a njegova omiljena pesma je "Jutro je". Tačna je informacija i da sam kupila stan u Beogradu na vodi, kupila sam stan baš zato što sam esteta po prirodi. Samo iz tog razloga sam kupila stan tamo - dodala je ona.

Komentari (1)

Srba

05.05.2020 07:46

Sve je jasno,stigle mladje