PRESTALA DA PEVA ZBOG VELIKIH PROBLEMA Kraljica splavova hapšena zbog pijanstva, napala policajca, uradila liposukciju celog tela, a danas živi POTPUNI DRUGAČIJI ŽIVOT

Promenila se iz korena.

Danijela Vranić
Danijela Vranić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Danijela Vranić koja je nekada važila za "kraljicu splavova" i intrigirala javnost izjavama, ali i skandalima, sada je otkrila razlog zbog kog se povukla iz medija.

SEDAM SATI JE BILA NA OPERACIONOM STOLU! Hirurzi su joj unakazili telo! Naša pevačica se pokajala zbog operacija, ali nije jedina!

 

Pevačica je takođe 2011. godine uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju, te da je tom prilikom i fizički nasrnula na službeno lice. Ona sada kaže da joj je takav način života - dosadio.

BILA JE LEGIJINA NAJBOLJA DRUGARICA, KRALJICA SPLAVOVA, A SPORTISTI SU JE OBOŽAVALI: Od političara je dobila konja, bila hapšena, a evo kako danas izgleda

"Povukla sam se iz medija jer mi je dosadio takav način života. Puno sam radila, menjala sam dan za noć. Što je uticalo negativno na moje zdravlje. Problemi sa štitnom žlezdom su takođe razlog zbog čega sam se povukla i prestala da pevam. Zbog ovog zdravstvenog problema sam se i ugojila, međutim, sada je moje stanje stabilno. Redovno idem na kontrole i disciplinovano slušam lekara", rekla je Danijela.

Vranićeva tvrdi kako joj novi način života jako prija, te da se sada bacila u novi biznis sa nekrentninama.

Danijela Vranić
Danijela Vranić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi