Dara Bubamara
Promo
Dara Bubamara

Promo

Dara Bubamara , Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ:

Navodno, karijera joj je na prvom mestu, pa za momke nema vremena. No nije ni slutila da će joj se bivši dečko, košarkaš Nemanja Bezbradica, javiti i poželeti da opet budu zajedno.

Kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao pre nekoliko meseci, glavni razlog njihovog raskida bilo je to što Bezbradica nije rekao svojim roditeljima da je u vezi sa folkerkom, već je vešto krio istinu, tvrdeći da informacije koje se plasiraju u medijima nisu tačne. Kada je Dara to saznala, dala mu je šut-kartu i rešila da ga zaboravi.

Nemanja Bezbradica

M.Matlaš

Nemanja Bezbradica, Foto: M.Metlaš

- Nemanja je shvatio šta je izgubio, pa je seo sa roditeljima i priznao im da je bio u vezi sa Darom, a da ga je ona ostavila upravo zbog njih. Kada su to čuli, nije im bilo svejedno, pa su posavetovali sina da je pozove i traži oproštaj. Njima je najvažnija Nemanjina sreća i ne žele da se nervira zbog predrasuda koje su oni imali o Dari - otkriva izvor „Alo!“.

- Kada je dobio zeleno svetlo od porodice, Bezbradica je poželeo da ponovo osvoji Daru. Međutim, ona je sada ljuta i sigurno će joj trebati vremena da mu oprosti. Nemanja na sve moguće načine pokušava da joj se dodvori, zove je po nekoliko puta dnevno, šalje joj poruke… Međutim, odgovora nema. U jednoj od poruka je napisao da bi voleo da se vide, da razgovaraju o svemu i da ima veliku želju da je upozna sa roditeljima - kaže izvor „Alo!“.

 

Komentari (5)

Kakav par

18.12.2018 08:10

Ona ni za štalu, on roditeljski moron. Slika srpskih retarda. Muškarci bez kriterijuma, žene bez očiju u glavi, a kamoli mozga. Samo da ja odem, pa Srbija nek pada sve dublje.

Vlado

18.12.2018 08:50

Kome treba gologuza snajka pevaljka. Jedan je Keba.

XXL

18.12.2018 09:16

Eh, sad su shvatili kakvu su priliku propustili i koju snajku da imaju.

zloca

18.12.2018 10:08

A sto nece svekrva da joj peva snajka