Zakazili svoje novogodišnje nastupe
Ilustracija
Zakazili svoje novogodišnje nastupe

Ilustracija

Zakazili svoje novogodišnje nastupe, Foto: Ilustracija

Većina klubova, kafana, restorana i hotela u kojima su svoj nastup ugovorile estradne ličnosti gotovo su rasprodati.

Interesantno je i to, kako smo saznali od organizatora brojnih dočeka, da niko od pevača nije spustio cenu nastupa za najluđu noć, već se drže onih prošlogodišnjih, ali ni cene karata nisu ništa povoljnije. Mnogi Beograđani su bez problema platili svoja mesta, iako je sve još uvek neizvesno. Neki od klubova i restorana planiraju novogodišnju proslavu, ali karte za istu nisu naplaćivali, već su samo radili rezervacije. To znači da su gosti zauzeli stolove, a da će ulaz platiti na sam doček. Podrazumeva se i da će oni koji su prodavali karte novac vratiti kupcima ukoliko ne bude proslave, baš kao što će i oni pevači koji su unapred uzeli honorar ili avan, sve morati da vrate organizatorima, što stoji u ugovorima. Menadžer jednog kluba koji organizuje doček na čak tri lokacije nam je rekao da su oni uredno pevačima koji će nastupiti uplatili ugovoren honorar, koji iznosi po nekoliko desetina hiljada evra, ali da ima i pojedinih pevača koji za svoj angažman nisu tražili novac unapred.

Jedna od onih koja je najavila svoj novogodišnji nastup u prestonici je Nataša Bekvalac.

Kako saznajemo, njen honorar iznosi 25.000 evra. Cena karte se kreće od 50 do 150 evra. I Kaća Grujić će pevati u Beogradu, za šta će inkasirati 20.000 evra. Sa njom će raditi Sloba Radanović za honorar od 30.000 evra, a svako ko želi da s njima uđe u 2021, mora da izdvoji od 90 do 130 evra.

- Iskreno se nadam da će biti nastupa. Sloba i ja smo zakazali još u januaru. Očekujem da će se do tada sve smiriti i da ćemo ispratiti ovu, a sa pesmom ući u 2021. godinu - rekla je nedavno Kaća za medije.

BONUS VIDEO

Đani nastupa na Ledinama za 35.000 evra, a cena karte je od 65 do 120 evra.

Ništa ne znam što se dočeka tiče. Meni je taj nastup zakazan odmah posle dočeka 2020. Nije bilo ni govora o koroni, moglo se planirati.

Rada Manojlović se nada da će za najluđu noć pevati na jednom splavu u Beogradu, zajedno sa Peđom Medenicom. Ulaznice za njihov nastup koštaju od 100 do 200 evra, što i ne čudi, jer su pevači ugovorili honorar za njih dvoje od 50.000 evra.

Dejan Matić i Gabrijela Pejčev zakazali su nastup u jednom restoranu, a ulaznice koštaju od 80 evra, dok će Jana i Uroš Živković pevati u svečanoj sali u kojoj su ulaznice od 50 do 70 evra, i gotovo su rasprodate. Angelina će pevati u noćnom klubu u centru grada, a cene se kreću od 40 do 250 evra, koliko se plaća separe. Slađa Alegro zakazala je nastup u jednom beogradskom hotelu za honorar od 25.000 evra.

Pročitajte još

Komentari (2)

Ivana

02.12.2020 09:48

Ludi li su ovi ljudi,narod umire masalno,zarazene ljude ce stavljati po satorima posto su sve bolnice popunjene,ovima je stalo do pevanja I veselja!!!!!Treba da vide sta se desilo sa bubnjarom Amadeus grupom i drugim kolegama koje su sa srecom prezivele koronu.Treba da se ugledaju na Seku Aleksic,zakazala je I ona pa je juce otkazala jer joj je bitno zdravlje njene publike a stim I njeno!!!

Marko

02.12.2020 10:42

Zinule alena velike pare.