KORAK DO SNA! Lapsus pomaže mlade talente, oduševićete se kada čujete o čemu je reč!

Članovi “Lapsus banda”, odlučili su da pomognu jednoj talentovanoj mladoj dami da ostvari svoj san i napravi prve korake u profesionalnom bavljenju muzikom.

Lapsus bend
Lapsus bend, Foto: Promo

Najpopularniji bend u regionu raspisao je tako na društvenom mrežama konkurs, čija će pobednica dobiti fantastičnu priliku da bude gost u njihovom novom hitu koji izlazi u septembru.

“Dragi naši, a pre svega drage naše mlade dame, posle svog ovog vremena provedenog u bavljenju muzikom, svesni smo da nijedan uspeh ne dolazi preko noći. Potrebni su talenat, rad, ali i sreća i prava prilika. Baš zato, odlučili smo da nekoj od vas pružimo mogućnost da napravi svoje prve korake na javnoj sceni.

Kao što smo mi svojevremeno počeli sa obradama pesama dragih kolega, i vama će pesma otvoriti vrata uspeha. Potrebno je da snimite obradu jedne naše pesme i postavite je na instagram uz tagovanje našeg profila i heštag #lapsuscover i najboljoj od vas po mišljenju našeg žirija pružiće se prilika da gostuje u pesmi i spotu za našu novu pesmu “Oči boje čokolade”.  Zbog potrebe pesme konkurs je otvoren samo za devojke a trajaće do 20.08. u ponoć. Dakle, na vama je da imate talenat i ambiciju, sve ostalo je naša briga  Pevajmo zajedno! Voli vas vaš Lapsus band" napisali su momci iz najveće regionalne muzičke senzacije u poslednjoj deceniji.

 PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najnovije - Alo.rs