Tijana i Vojaž
Alo!/E-stock

Danima kruže navodi da su reper, Mihajlo Veruović, domaćoj javnosti poznatiji kao Vojaž i njegova koleginica Tijana Milenitijević u emotivnoj romansi, a njih dvoje su rešili da stave tačku na ovu priču i izjasne se. Ova vest je zaintrigirala javnost budući da su oboje nedavno okončali duge veze.

Sada je ovim povodom oglasila i Tijana Em na svom Instagramu i stavila tačku na brojne spekulacije naglašavajući da su onim samo i isključivo u kontaktu zbog poslovnje saradnje.

Tijana Em

Printscreen/Instagram

Tijana Em, Foto: Printscreen/Instagram

Jedina tačna rečenica je da sam sa Vojažom u poslovnoj komunikaciji. I to ne ja nego moji saradnici. Nas dvoje se još uvek nismo upoznali. Sa ovim bih želela da stavim tačku na ovu priču! Hvala svima koji pišete i raspitujete se, voli vas vaša Tijana, i očekujete uskoro nešto jako dobro – napisala je Tijana na gorepomenutoj društvenoj mreži.

Sa druge strane, Vojaž je potvrdio reči svoje koleginice.

Nije istina da sam u vezi sa Tijanom Milentijević. Tačno je da se govori o nekoj saradnji, ali ne mogu ništa više o tome da kažem – ljubazno je rekao Veruović, a potom otkrio da li je Tijana eM njegov „tip devojke” - Vojaž je odgovorio:

Pa, ja je gledam tako već kao koleginicu, kroz posao i saradnju. Nismo još uvek ni seli da popijemo kafu, da bih nešto rekao – rekao je Vojaž za Telegraf.rs.

Podsetimo, mladi reper bio je u dugogodišnjoj vezi sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a par je bio spreman i da ljubav podigne na viši nivo i da se vere. Međutim, došlo je do raskida, a Veruović je nakon okončanja veze sa njom istakao da mu je Breskvica bila prva i prava, iskrena ljubav i da teško pada kada se priseti njihovih zajedničkih momenata.