Zorica Brunclik
Vladimir Marković/Alo!
Zorica Brunclik

Vladimir Marković/Alo!

Zorica Brunclik, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Folk pevačica Zorica Brunclik sa suprugom Kemišem i decom živi u mirnom kraju Beograda, u Krnjači, a luksuzan porodični dom je sa svih strana zaštićen od znatiželjnih pogleda.

U porodičnom domu pored kuće nalazi se i studio u kome Brunclikova radi na svojim novim numerama, ali i u kome njen suprug koji je harmonikaš i kompozitor stvara. Čitavo imanje je pod video-nadzorom, a komšiluk je otkrio kakva je Zorica privatno.

"Zorica je spasla život mom sinu, na tome ću joj uvek biti zahvalna. To je bilo pre 30 godina. Ona je poklonila inkubator porodilištu Narodni front. Ja sam se baš tad porodila, a igrom slučaja mom sinu je inkubator bio neophodan. Sva sreća da ga je ona donirala pre toga jer inače ne znam šta bi bilo. Nikad se nije ukazala prilika da joj ovo ispričam, ali dete iz njene ulice je prva beba koja je bila u njenom inkubatoru, ona to još uvek ne zna, sad će iz novina da pročita", rekla je gospođa srednjih godina. Sused Branko za porodicu ima samo reči hvale pa, iako Zoricu ne viđa, kaže da je njen suprug uvek ljubazan i nasmejan. On se osvrnuo i na snimak koji je Zoričina ćerka Zlata objavila, kada su kamere za nadzor snimile komšinicu koja im krade cveće.

Zorica Brunclik

Rajko Ristić/Alo!

Zorica Brunclik, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Kemiša stalno viđam kako prolazi, nosi kese iz prodavnica. Stalno je nasmejan, ljubazan i lepo raspoložen, javlja se komšijama i ovde ga svi vole. Zorica ne šeta po kraju, retko kad se može sresti ovde u našim ulicama. Ako Kemiš ne pođe u nabavku, to uradi žena koja im dolazi da im sprema kuću, a i ona kaže da su jako fini ljudi. Video sam onaj snimak kad im je komšinica krala cveće, svašta se ovde dešava", rekao je Branko. U obližnjoj prodavnici kažu da poznati harmonikaš često svrati po namirnice.

"Dolazi Kemiš često, ovde mu je blizu da pazari. Nemam ništa loše za njega da vam kažem, uvek je ljubazan i kulturan, svi ga vole. Kupuje svakodnevne potrepštine, nekad i novine", priča prodavačica. S druge strane, komšija koji živi u zgradi koja je u blizini porodične kuće muzičkog para kaže da se Kemiš i Zorica zaista vole kao što to pokazuju u javnosti.

Zorica Brunclik

Masanori Jošida/Alo!

Zorica Brunclik, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Njih dvoje su često zajedno, kad god se negde ide on je prati i baš je pažljiv prema njoj. Za sve ove godine koliko su mi u komšiluku nikad se nije desilo da ih čujem da se svađaju ili viču jedno na drugo. Skladna su porodica i mirno i lepo žive", kaže on i otkriva da Zoricina prva ćerka Marija sada živi s njima:

"Često je srećem na ulici i uvek se ispričamo. Baš je veseljak i ona se poput Zorice bavi pevanjem, voli da se druži i popriča sa svima i volimo je ovde u komšiluku. I Kemiš je uvek u kraju. Sa druge strane, Zorica retko izlazi iz ograđenog dvorišta. Kad je Kemiš ne vozi gde treba, onda je taksi doveze i odveze, ne pešači."

Zorica Brunclik

Rajko Ristić/Alo!

Zorica Brunclik, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Komentari (1)

nedjo

01.09.2018 21:58

ma, duse od ljudi