Ana Nikolić
E stock
Ana Nikolić

E stock

Ana Nikolić, Foto: E stock

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da Rasta zaista još uvek nije potpisao papire za razvod, potvrdio je Anin advokat Borivoje Borović.

- Situacija je nepromenjena kada je reč o razvodu Ane i Raste. Još uvek čekamo njegov potpis - izjavio je kratko Borović.

S obzirom na to da su po gradskim kuloarima počele spekulacije da su se Ana i Rasta pomirili, te da zbog toga on nije još uvek stavio potpis na papire za razvod, evo šta kažu ljudi u komšiluku Ane Nikolić u beogradskom naselju Voždovac. Komšije tvrde da Anu ne viđaju sa Rastom, te da se pomirenje nije desilo.

- Rastu nedeljama nisam videla. Viđam samo Anu sa ćerkom i dadiljom. Dosta se ubucila u poslednje vreme, jedva je prepoznajem - kaže komšinica koja živi u kući pored Anine zgrade.

Ana i Rasta

Alo

Ana i Rasta, Foto: Alo

Popričali smo i sa građevinskim radnicima koji rade na novoj zgradi tik do one u kojoj živi Nikolićeva.

- Viđamo Anu skoro svaki dan, ali ne sa Rastom. Njega nisam video sigurno dva meseca - kaže radnik, a njegov kolega dodaje:

- Poslednji put sam ga u kraju video nekoliko dana pred Novu godinu. Dolazio je kod Ane, ali ne živi tu. Još jedna Anina komšinica nam je rekla da ne viđa Anu sa Rastom i da ne veruje da su se njih dvoje pomirili. 

PREPORUČUJEMO I OVO:

 

Od rijalitija ništa, a kilograma sve više

- Pored nekoliko pesama koje će raditi Rasta, na novom albumu će se naći pesme novih autora kojima je Ana oduševljena i koji joj spremaju pesme koje će biti pravo ludilo. Ni na novom albumu Nikolićeva na odustaje od dugogodišnje saradnice Marine Tucaković, koja će joj uraditi nekoliko tekstova. Kako bi se što bolje posvetila radu na novom albumu i skidanju kilograma, Ana trenutno ne nastupa nigde, ali nije u finansijskim problemima. Ima sasvim dovoljno za sebe i ćerkicu, sa kojom provodi svaki slobodni trenutak.

Ona joj je najveća sreća i motivacija da i pored problema koji su je snašli nastavi da se bavi karijerom i na estradu se vrati što bolja i jača.