Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Vladimir Marković/Alo!
Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Masanori Jošida/Alo!

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!
Snežana Đurišić kuća

Nenad Vujanović

Snežana Đurišić kuća, Foto: Nenad Vujanović

Baka Simka koja prodaje dugo godina jaja blizu Snežanine kuće otkrila je za naš list da pevačicu zna dugo, ali da ju je ona svojim ponašanjem razočarala.

Simka

Nenad Vujanović

Simka, Foto: Nenad Vujanović

- Ja sam joj nekoliko puta rekla „Dobar dan“, ali ona nikada ne uzvrati. Samo podigne glavu ode. A čula sam je i da komentariše da neće da kupuje jaja kod mene već više voli iz marketa. Ajde to što je umišljena, to bih joj i oprostila, ali ovo kada sam pročitala za tog dečka, baš me je razočaralo. Šta će njoj takav muškarac i da mu oprosti takve gadosti, baš je ne razumem. Ona ima para, lepa je, šta da trpi takvog muškarca - kaže baka i dodaje:

- Njega sam videla samo nekoliko puta i odmah sam znala da nije za nju, ima neki čudan pogled. Dosta se pričalo o tom skandalu u koji ju je uvalio taj doktor, ali njega slabo poznajemo. Viđala sam ga kako dolazi u njenu kuću. Ma, kakav je to muškarac koji je došao kod žene u dom - poverila nam se Simka, a Laza, njen kolega koji prodaje povrće, otkrio nam je još nekoliko detalja o pevačici.

Laza

Nenad Vujanović

Laza, Foto: Nenad Vujanović

- Gospođa Snežana stalno od mene kupuje luk i veoma je ljubazna. Ja nisam stekao utisak o njoj da je uobražena niti nadobudna. Za mene je ona pravi primer kako treba da se ponaša jedna dama, a njeno pevanje ne smem ni da komentarišem. Toliko je savršeno - otkrio je Laza.

Komšija i prodavac Dragan koju pevačicu poznaje tri godine otkrio nam je da je pevačica pravi džek i da mu često ostavlja bakšiš.

- Sneža kada kupi, uvek ostavi malo više para, lake je ruke. Prema meni je veoma ljubazna, a ja sam je video nekoliko puta i sa sinom, ali tog čoveka ne poznajem. Mada, uvek je bio neraspoložen i nije ni s kim pričao, a kada sam čuo šta joj je uradio, pomislio sam: „To ova žena nije zaslužila“ - rekao je Dragan. 

Komentari (1)

DEJAN

12.05.2019 16:47

PA NIJE LUDA DA SE SMUVA SA BULDOGOM IZ PRIZRENA..IMA DEVOJKA KRITERIJUM