Saša Kovačević
Dejan Briza/Alo!
Saša Kovačević

Screenshoot Prva

Saša Kovačević, Foto: Screenshoot Prva

Pop pevač Saša Kovačević važi za jednog od najskromnijih i najomiljenijih estradnih ličnosti kako među kolegama tako i među njegovim fanovima. Kakva je situacija u Sašinom komšiluku, rešili smo da proverimo.

Kovačević živi u luksuznom naselju u Novom Beogradu, a njegove komšije s ponosom ističu kako je on najbolji, najljubazniji, najnasmejaniji komšija.

PROČITAJTE JOŠ:

Saša Kovačević

Dejan Briza/Alo!

- Šta da vam kažem o Saletu? To je jedno lepo vaspitano dete, uvek je nasmejan i ljubazan. Reči nemam. Uvek se javi, pita „kako ste“. Nikada mu nije teško da bude fin - rekla nam je jedna gospođa, koja, kako kaže, u ovom naselju živi odnedavno, ali Kovačevića sreće često. 

- Viđam mnoge… I ove koji tu žive, ali i one koji kod njih dolaze, a takođe su poznati. Niko nije kao Sale. Od njega bi mogli puno toga da nauče o lepom ponašanju - rekla je za „Alo!“ gospođa.

Saša Kovačević komšije

Masanori Jošida

Saša Kovačević komšije, Foto: Masanori Jošida

Prodavnica preko puta Saletove zgrade, ali i restorana koji drži u ovom bloku, stecište je svih stanara. Tu pazare hleb, mleko i ostale namirnice, a prodavačici je, čini se, Sale omiljena mušterija.

- Sale dolazi često, dođe ponekad i njegov brat. Uvek su nasmejani, strpljivo čekaju u redu i nikada se ne bune. Kusur nikad ne čekaju - rekli su nam u ovoj prodavnici.

Ni Saletovi radnici, među kojima konobari, barmeni… kao i sam šef restorana „Ritual“, koji je pevač otvorio prošle godine, o svom gazdi nisu imali nijednu lošu reč da kažu.

- Sale je divan gazda. Imamo drugarski odnos. Ne sedi on ovde 24 časa. Uglavnom dođe samo da jede i ode - rekli su nam u pevačevom restoranu. Budući da on trenutno nije bio tu, videli smo pevačevog oca i menadžera Dragana, koji baš kao što marljivo brine o Saletovoj karijeri više od deceniju, tako brine i o restoranu kada njegov sin nije tu.

Saša Kovačević komšije

Masanori Jošida

Saša Kovačević komšije, Foto: Masanori Jošida

- Nadam se da ste se prijatno smestili. Popijte šta želite i uživajte. Sale spava, ali ja sam tu za sve što vam bude trebalo - ugostio nas je ljubazno Dragan. Našalili smo se sa njim kako niko ništa ružno o njegovom sinu nije želeo da kaže i pitali ga da li su svi oni plaćeni za to. U istom maniru smo dobili odgovor.

- Svako jutro imamo brifinig, u slučaju da dođu novinari, šta smeju da kažu, a šta ne - šalio se Kovačević.

Konobar, koji nam se predstavio kao Dušan, rekao nam je da u restoran dolaze Saletovi fanovi, devojke i devojčice uglavnom, ali da Sale uvek sa radošću pristaje da sa njima ćaska, fotografiše se i podeli pokoji autogram.

- Sale je divan i galantan gazda. Šta da vam kažem kada Marko (barmen) nosi cipele od noja. Možete samo da zamislite kakve su nam plate? Prezadovoljni smo - rekao je Dušan, a Marko je potvrdio.

Saša Kovačević komšije

Masanori Jošida

Saša Kovačević komšije, Foto: Masanori Jošida

Konobari kažu da je Saša prema njima takav delom zbog svoje blage naravi, ali i zbog toga što je svestan da su mu oni odani i lojalni.

- Sve što se desi ovde, ostaje u kući. Maksimalno smo mu odani i on to zna da ceni - rekli su uglas. Takođe, pohvalili su čitavu Saletovu porodicu, brata, oca, majku, ali i devojku Zoranu Tasovac.

PREPORUČUJEMO I:

Saša Kovačević

Alo!