SVE JE LAŽ?! Komšije otkrile sve o odnosu Breskvice i Vojaža, ovaj detalj su svima prećutali! (VIDEO)

Stanari ulaza gde živi popularni par otkrili da su ih posle raskida sretali pojedinačno, te zato misle da je čitava frka oko raskida samo dobar marketinški trik kako bi podigli posetu na jutjubu.

Vojaž i Breskvica
Vojaž i Breskvica, Foto: Youtube/Printscreen

Tinejdžerski par Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž je raskinuo, a njihovi vršnjaci su u šoku, pa svakodnevno pišu peticije, šalju pisma, prave zajedničke video - klipovi i fotografije i to sve sa ciljem da se idoli mladih pomire. Kako bi potvrdili šta se navodno spekulise o poznatom paru, "Blic" je posetio kraj gde žive i pitao komšije sve o njihovom odnosu.

- Poslednjih dana ih nisam viđala u kraju zajedno. Jesam videla da odvojeno izlaze iz zgrade. Moguće je da je neko od njih dvoje napustio taj stan i došao samo po stvari - govori komšinica iz zgrade za “Super TV”, dok jedna od tinejdžerki tvrdi kako ih deca svakodnevno čekaju ispred zgrade.

- U blizini je osnovna škola i deca ih na odmoru čekaju ispred zgrade kako bi mogli da se fotografišu sa njima. Svi se dive Breskvici i Vojažu, pogotovo mlađe generacije. Pre i posle časova ih saleću sa svih strana. Jednom prilikom su starije komšije počele da se krste kad su videli prizor ispred zgrade. Njima su oni nepoznati i samim tim im nije bilo jasno zašto se stvara toliki red za fotografisanje - kaže nasmejana tinejdžerka koja dodaje da zna sve njihove pesme. Njena drugarica se nadovezuje na priču i tvrdi kako se često Vojaž i Breskvica preruše dok izlaze iz zgrade.

Vojaž i Breskvica
Vojaž i Breskvica, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

- Obično stave kačket ili naočare kako ih deca ne bi prepoznala. S jedne strane je to i logično, jer žele da zadrže privatnost. Pre čitave ove drame oko raskida, skupilo se preko 20 klinaca koji su čekali da se fotografišu sa njima. Sigurno je trajalo negde oko sat vremena dok sve nisu ispoštovali. Pored fotografija, deca vole da se snimaju sa njima za društvene mreže - rekla je devojčica.

U obližnjem kafiću ističu kako su Anđela i Mihajlo pre raskida često dolazili na piće.

- Dođu često. Nekada naruče sok, nekad kiselu, a nekad kafu. Nema pravila, šta im se u toku dana pije. Ne pratim novi pravac i tu vrstu muzike, tako da nisam preterano oduševljen njihovim radom. Podržavam apsolutno svakoga i svu sreću im želim - kaže konobar.

Komšinica iz obližnje zgrade ističe kako se njena ćerka fotografisala sa njima, ali da joj u tom trenutku nije bilo svejedno kada je videla kako je Breskvica nervozna.

- Breskvica je uobraženija od Vojaža i to se primeti po odnosu prema fanovima. Kada je moja ćerka poželela da se fotografiše sa njima, primetila sam im izraze lica. Vojaž je bio ljubazan i nasmejan, dok je ona sva bila smušena. Možda joj nije bio dan, ali mi se tako tada učinilo, da je mnogo nervoznija i napetija - govori komšinica.

Otac Vojaža se oglasio i otkrio šta misli o vezi popularnog para, više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi