Tanja Savić
Rajko Ristić/Alo!
Tanja Savić sa suprugom

Screenshot Youtube

Tanja Savić sa suprugom, Foto: Screenshot Youtube

Pevačica Tanja Savić poslednjih nedelja ponovo je na meti tabloida, i to zbog navodnih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako saznajemo, Tanja rentira stan koji na mesečnom nivou plaća oko 600 evra.

- Neko vreme je uzimala stan na dan, ali poslednjih meseci živi u tom stanu koji plaća mesečno. Nije uvek tu, s obzirom na to da s vremena na vreme sa porodicom putuje u Australiju. Izvodi stalno decu ispred zgrade da se igraju, a to isto radi i njen muž. Ima nastupe, viđam je stalno kako vuče neke kofere. Ide u trenerci, nenašminkana, ali i u takvom izdanju je prelepa - kaže vlasnica lokala koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj živi Savićeva.

Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

U obližnoj radnji hemijskog čišćenja sačekalo nas je nekoliko veselih i ljubaznih radnica.

- Ona je naša redovna mušterija, kao i njen muž. Baš je malopre bio, zamalo da ga sretnete. Donose kako njegovu tako i njenu garderobu. Vrlo su ljubazni, fini, uvek su tačni i nikad ne duguju novac - kaže jedna radnica za Blic.

Pitali smo ih ima li istine u pisanjima da u braku Tanje Savić nešto ne štima.

- Mi ne znamo kakvi su oni u svojoj kući, ali ovako na ulici deluju sasvim normalno i srećno. Pre neki dan sam ih videla kako idu i drže se za ruke nasmejani - tvrde iz radnje hemijskog čišćenja.

Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Većina suseda nije primetila da je Dušan odsustvovao od kuće, a u javnosti ih nisu videli da se svađaju. Saznali smo od komšija i da Tanja često posećuje jedan butik.

- Uglavnom uzima haljine za nastupe. Nekada iznajmi za jednu upotrebu, a nekad kupi. Koliko znamo, nema dadilju, kad je ona zauzeta, otac je s decom - kažu prodvačice za Blic.

Tanja Savić

Printscreen

Tanja Savić, Foto: Printscreen

Lepe reči za nekada najpopularniju zvezdu „Granda” imali su i u pekari, gde je ona redovan gost.

- Ona je tako jedna fina, kulturna i pristojna devojka. Iskreno da vam kažem, ovde dolaze mnoge poznate ličnosti, ima onih koji su bahati i koji ne znaju za osnovnu kulturu, a Tanja se uvek javi, uvek je nasmejana, uvek za sobom počisti, skloni, ma da ne poverujete - otkriva za “Scenu” prodavačica iz pekare.

Pogledajte BONUS video:

Nataša Bekvalac se pojavila na proslavi, a o njenom stajlingu svi pričaju!