JEZIVO JUTRO U NJEGOVOM STANU! Komšije otkrile istinu o batinama Slobe i Kije! Čulo se urlikanje, Kockareva govorila samo jedno!

Sve ispričali.

Kija i Sloba
Kija i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Jutros oko 5 sati, Sloba Radanović je pozvao policiju i prijavio da ga bivša supruga Kristina Kija Kockar maltretira i da je, kako je rekao, pijana došla u njegov stan na Novom Beogradu, naoružana, navodi Blic.

NAPALA GA KUHINJSKIM NOŽEM?! Evo gde se nalazi Kija Kockar nakon što se potukla sa Slobom!

Kako "Blic" nezvanično saznaje iz MUP-a, Kija Kockar upala je u Slobin stan i rekla "Sad ću da te izbodem nožem i ubijem".

Kako se dalje saznaje, oboje su imali vidljive povrede na telu, Sloba je bio izgreban, a Kristina se žalila na povrede u vidu crvenila i žalila se na bol u butini.

Slobin komšija Đ.M. rekao je za Srbija Danas šta se noćas desilo.

- Ustao sam za posao, kada sam čuo neko lupanje i viku. U jedno momentu sam prišao vratima i čuo "urlikanje" i psovke ispred vrata pevača. Na momenat sam se prepao, jer je jako čudno čuti takvu galamu u 5 ujutru - tvrdi komšija i dodaje šta je najčudnije u ceoj priči:

INCIDENT JUTROS U 5 SATI Potukli se Kija i Sloba, reagovala policija! Povređeni oboje!

- Iako je Kija vikala i psovala Slobu, on joj je jako brzo otvorio vrata stana, što je bilo najčudnije. Kada je ušla, galame nije bilo, te ne mogu da tvrdim da je do sukoba došlo. A kada sam krenuo iz stana na autobus, video sam Kockarevu kako besno izlazi iz pevačevog stana, i uopšte nije izgledalo kao da ima bilo kakve potvrde - završava ovaj komšija.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović
Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ipak, iako se pojavio veliki broj informacija da je do incidenta došlo, Kija i Sloba su negirali da se bilo šta desilo i tvrde da je cela priča laž.

BONUS VIDEO:

Ana Sević izgovorila reči koje joj nikada nećemo zaboraviti!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: milomir.dv
  17/10/2019 - 11:10
  I loša reklema je dobra reklama...Sve za marketing.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi