Kija i Sloba
Screenshoot Youtube
Kija i Sloba

Screenshoot Youtube

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Jutros oko 5 sati, Sloba Radanović je pozvao policiju i prijavio da ga bivša supruga Kristina Kija Kockar maltretira i da je, kako je rekao, pijana došla u njegov stan na Novom Beogradu, naoružana, navodi Blic.

Kako "Blic" nezvanično saznaje iz MUP-a, Kija Kockar upala je u Slobin stan i rekla "Sad ću da te izbodem nožem i ubijem".

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se dalje saznaje, oboje su imali vidljive povrede na telu, Sloba je bio izgreban, a Kristina se žalila na povrede u vidu crvenila i žalila se na bol u butini.

Slobin komšija Đ.M. rekao je za Srbija Danas šta se noćas desilo.

- Ustao sam za posao, kada sam čuo neko lupanje i viku. U jedno momentu sam prišao vratima i čuo "urlikanje" i psovke ispred vrata pevača. Na momenat sam se prepao, jer je jako čudno čuti takvu galamu u 5 ujutru - tvrdi komšija i dodaje šta je najčudnije u ceoj priči:

- Iako je Kija vikala i psovala Slobu, on joj je jako brzo otvorio vrata stana, što je bilo najčudnije. Kada je ušla, galame nije bilo, te ne mogu da tvrdim da je do sukoba došlo. A kada sam krenuo iz stana na autobus, video sam Kockarevu kako besno izlazi iz pevačevog stana, i uopšte nije izgledalo kao da ima bilo kakve potvrde - završava ovaj komšija.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ipak, iako se pojavio veliki broj informacija da je do incidenta došlo, Kija i Sloba su negirali da se bilo šta desilo i tvrde da je cela priča laž.

BONUS VIDEO:

Ana Sević izgovorila reči koje joj nikada nećemo zaboraviti!

 

Komentari (1)

milomir.dv

17.10.2019 11:10

I loša reklema je dobra reklama...Sve za marketing.