Andrej Atijas
Alo!/ Vladimir Marković
Andrej Atijas

Alo!/ Vladimir Marković

Andrej Atijas, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

U kraju podno Košutnjačke šume, stanuje Anabela Atijas sa sadašnjim Andrejem Atijasom i sa tri ćerke. Doista nakon što ga je ona prijavila za maltretiranje u policiji, on ne dolazi u ovaj stan.

Retke su komšije koje imaju lepu reč o njima i njihovim naslednicima.

PROČITAJTE JOŠ:

- Bože me sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lepe sreće da ne žive ovde, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuju buka i galama, svađe su im način komunikacije - kaže komšinica.

U obližnjem kafiću zatekli smo konobaricu koja se nimalo nije začudila zbog okršaja poznatih supružnika i kao iz topa je izgovorila:

- Andrej je veoma agresivan i nasilan kad popije. Ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je blizu, a često pije. Kod nas pijan dolazi maltene svakog drugog dana. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront - priča konobarica iz lokalnog kafića.

Neki kažu da se Luna uobrazila nakon “Zadruge”, dok drugi kažu da je takva bila oduvek.

- Anabela mi se stalno javlja, Lunu sam videla samo jednom od kada je izašla iz “Zadruge”. Javila mi se tada, ali je jako povučena i depresivna otkada je izašla iz rijalitija, a evo opet je tamo - kaže komšinica iz njihove zgrade i dodaje da je Anabela stalno pod tenzijom.

- Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu dok je njen muž uglavnom besan. Otkada ju je napao ne viđam ga da dolazi ali mu ćerku vode da je vidi.

Komentari (3)

Nele

27.09.2018 17:23

Ko nije imao takve komsije ne zna sta je laprdanje u prazno, a to je kazes svasta a ne kazes nista! Gospoido draga kada tracate javno onda bar kazite nesto konkretno, ovo je sve klimavo ko babin zadnji zub u ustima! Nista novo nismo saznali osim da gospodin Atijas jako pije, bar ce znati ko to javno prica tako o njrmu, jer zna iz kog kafica nece da izadje posle fajronta! Sretni li su s vama kao s komsijama, sigurno bi im priskocili u pomoc da im za treba!

Tea

27.09.2018 20:21

Svaki ulaz u zgradi IMA tako jedno babu koja klepece kao da je uzela cinjele, a kod nje najvise smrada i problkema a otirac joj uvek prljav!

Lemi

28.09.2018 00:37

Verujem da su ovi svakakvi i ne optravdavam ih ali sto komsije mogu da znaju sve to je pravo cudo i jedva cekaju da to prepricaju. Najgori smo al' baš!