Teodora i Anđelo
Printscreen
Teodora Džehverović

Vladimir Marković

Teodora Džehverović, Foto: Vladimir Marković

Pevačica i zvezda “Zadruge 1” Teodora Džehverović, prema pisanju domaćih medija, krije emotivnu vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, a njene komšije nam otkrivaju da su nerazdvojni. Teodora i Anđelo obavestili su javnost u avgustu prošle godine da je njihovoj emotivnoj vezi, koju su započeli u “Zadruzi 1”, došao kraj. Međutim, brojni mediji tvrde da njih dvoje nikad nisu raskinuli i da emotivnu vezu kriju od javnosti, jer Teodorina menadžerka Sandra i Anđelovi roditelji tu vezu ne odobravaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Pošto Anđelo i Teodora uporno govore u javnosti da su samo prijatelji, njen novi komšiluk na Novom Beogradu tvrdi suprotno.

Teodora i Anđelo

printscreen

Teodora i Anđelo, Foto: printscreen

- Ne znam šta se piše po novinama, ali znam šta vidim. Anđela skoro svakodnevno viđam ovde u kraju. Nekad sa njom dolazi ovde, nekad sam. Često zajedno šetaju psa. On je često dovozi i odvozi svojim autom. Stalno je kod nje u stanu i, iskreno, ne deluje mi da su samo prijatelji. Mada ih nikada nisam videla da razmenjuju nežnosti u javnosti - otkrila je prodavačica iz jednog lokala koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj živi Džehverovićeva.

Teodora i Luna bile su dobre drugarice u “Zadruzi 1”, a onda je ovo prijateljstvo puklo kada ju je Luna izdala. Iako sada žive u istom kraju i deli ih samo nekoliko zgrada, njih dve se ne druže.

PROČITAJTE JOŠ:

Odskoro je u našem kraju i Luna, ali iskreno da vam kažem, nikada ih nisam videla zajedno. Očigledno se nisu pomirile. Lunu viđam samo sa majkom Anabelom, sa Markom i sa drugom Ilijom, a Teodoru... Pa možete da pretpostavite. Sa majkom Gocom, ali i sa Anđelom - kaže gospođa koja živi u zgradi do one u kojoj živi Teodora, a njen komšija ima samo lepe reči za pevačicu:

Teodora Džehverović

Vladimir Marković

Teodora Džehverović, Foto: Vladimir Marković

- Uvek se ljubazno javi, nasmejana je i doterana. Stvarno je normalna devojka, ne glumi zvezdu. Video sam je nekoliko puta sa nekim momkom, mislim da je to Anđelo. U kakvom su odnosu, ne znam, ali on dolazi kod nje.

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Komentari (4)

vooolim vasss

26.09.2019 14:03

Ma srca dva lepa slatka, samo se volite i čuvajte tu čarobnu ljubav kao i dosada. Milina vas je gledati skupa. Jedini par u onom smeću od realitija koji se zaista iskreno zaljubio, potpuno neplanski. Zato ste i opstali, jer prava ljubav nije potrošna!

Eldorado

26.09.2019 18:26

@vooolim vasss - Najjači par ikada

Petar

26.09.2019 14:50

Divne neke komsije???... Zivelaa ljubav!

Punisher

26.09.2019 19:38

Najjači ljubavni par ikada.