Goca Božinovska
Alo.rs
Goca Božinovska

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

U ulici gde pevačica živi komšija otkrio da Goca nije baš u sjajnim odnosima sa komšinicom iz ulice.

- Priča se da oni nisu sjajne komšije, a i ovde je čudan svet u Surčinu. Svaka druga kuća ne priča sa nekim. Dosta se po kraju spletkari, te često nastaju svađe po komšiluku. Njena bliža komšinica i ona se nikako ne vole, klasična ženska svađa između Goce i komšinice - rekao je komšija, a onda nam se jedna starija komšinica požalila kako pevačica slabo priča sa, po njenim rečima, “običnim smrtnicima“.

Slabo mi sa njom komuniciramo, ona je ipak poznata pevačica, šta ona ima da priča sa nama “običnim smrtnicima”? Verujte mi da je i ne vidim u svom komšiluku. Samo što vidim na televiziji, tako zapravo znam o njoj i tim putem budem obaveštena. Goca nije loša, ali eto, ne viđam je - požalila se komšinica.

Goca Božinovska

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Sa druge strane, nekoliko komšija je imalo pozitivno mišljenje o pevačici Božinovskoj i njenoj porodici.

- Super je žena i komšinica. Nemam priliku toliko da je uživo srećem, čula sam da će uskoro imati novu snajku Bojanu Rodić. Mirko je fin dečko i uvek se javi. Veoma je kulturan. Kada god ga vidim, uvek kaže: “Dobar dan, kako ste? Kako su vam sinovi, komšinice?“. Nisam toliko u blizini njih da bih znala šta se dešava unutar zidina - rekla je komšinica, dok je starija gospođa pored nje prokomentarisala kako Goca živi kao i sve obične žene sa svojim problemima.

- Ne stanujem baš blizu nje, samim tim je i ne srećem. Ona je žena kao i sve druge, juri, trči gleda da obavi sve poslove. Svako ovde brine svoju brigu, pa tako i Goca. Normalno je da ratuje sa komšijama, ali nisam upućena u to što se dešava. Nema šta, ali da je pljujem, stvarno nema potrebe za tim - rekla je gospođa.

Međutim, jedna od bližih komšinica se zbunila i pomislila da se Mirko Šijan u međuvremenu oženio sa Bojanom Rodić.

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Alo/Dejan Briza

 Foto: Alo/Dejan Briza

- Da li se to Gocin sin oženio? On će se usrećiti kao Veljko. Nova snajka je predivna, videla sam je na televiziji. Neće vam ovde niko od komšija ništa komentarisati i ako znaju nešto, neće sigurno ispričati - iskreno je rekla ona.

Prodavačice iz obližnje prodavnice kažu da se pevačica ponaša najnormalnije kada dođe da pazari kod njih.

- Fina je kad pazari, ponekad dođe ovde kod nas u prodavnicu. Nismo do sada imale priliku da sretnemo Bojanu, a Mirko je dečko na mestu. Ljubazan je kada dođe - kažu u prodavnici.

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

MIRKO BOJANU DOVODI U PORODIČNU KUĆU

Kako jedna komšinica ističe da, slabo viđa buduću snajku Bojanu Rodić, ali da se ipak zadesi kada se Mirko i ona parkiraju ispred porodične kuće u Surčinu.

- Videla sam jednom novu ili buduću snajku, prošla sam automobilom i videla sam da je Gocin sin došao sa budućom suprugom i parkirao se ispred njihove porodične kuće. Gocu sam juče videla da je bila ovde u prodavnici preko puta, ali uvek prolazi automobilom, retko kada ide peške i samim tim je ne viđamo - rekla je ljubazna komšinica.

Pročitajte još: