Andreana Čekić
Dejan Briza/Alo!
Andreana Čekić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

"Evo, u onoj sivoj zgradi živi Andreana, često je tu. Viđao sam je mnogo puta, ali joj se nikada nisam javio, niti ona meni, jer se ne poznajemo. Ali pratim njen rad i volim kako peva", dobacio nam je u prolazu mladić kojeg smo sreli dok se vraćao iz kupovine.

Nakon njega, naišla je još jedna komšinica, koja je, kako kaže, Andreanu uglavnom viđala nasmejanu i dobro raspoloženu. Zna da se nedavno razvela, u novinama je čitala o njenoj novoj ljubavnoj vezi, ali joj ništa ne zamera.

"Pa šta ako je s oženjenim? Da je njegov brak valjao, ne bi varao tu ženu. Čim su on i Andreana javno zajedno i ne kriju se, znači da će on okončati ono što je bilo pre nje", kaže komšinica koja nije želela da nam otkrije ime, ali nam je rekla da je pevačicinog novog izabranika već viđala u kraju.

"Bio je ovde taj njen novi momak, viđala sam ih zajedno. On je onako visok, lep, crn, baš joj priliči", rekla nam je komšinica iz Andreanine ulice, gde smo sreli i jednu trudnicu.

Andreana Čekić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

"Andreana živi u mojoj zgradi. Mogu da vam kažem da je divna žena, veoma je prijatna i ljubazna. Živeo je sa njom i njen muž doskora, ali se iselio, više ga ne viđam", ljubazno nam je objasnila Andreanina komšinica i nastavila:

"Što se tiče njene nove veze, zaista ne znam ništa o tom čoveku. Ne bih komentarisala ni da znam. To je njena privatna stvar", rekla nam je lepa trudnica. A u Andreaninom komšiluku živi i jedan njen kolega muzičar, kako nam se predstavio, pa nam je objasnio zašto je i "prevara za čoveka".

"Ona je dobra cica, odlično izgleda i još bolje peva. S kim se ona je*e, njena je stvar. Viđam je stalno, vozi crni džip, uvek je fina i nasmejana, uljudno se javi. Znam da je radila mnoge plastične operacije, ali se to na njoj ništa ne vidi. Ima silikone, radila je nos, usne, ali sve sa merom i ukusom. Nije kao neke druge. Andreana je lepa i šarmantna, dobra je devojka. Šta ima ko o njoj loše da kaže", priča nam Saša Blagojević, koji je, kako kaže sarađivao sa Darom Bubamarom, Kebom, Harisom Džinovićem...

Andreana Čekić

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dok smo razgovor sa Sašom privodili kraju, pored nas je u automobilu prošao Milan Dinčić Dinča te nam je objasnio otkud on u Andreaninom komšiluku.

"Ovde živi moja sestra. Išao sam do nje da joj nešto odnesem. Andreanu nisam dugo video, ali je volim i super je lik. Nisam pratio njen privatni život, ali šta god da uradi i sa kim odluči da bude, ja je podržavam", kaže Dinča za "Alo!".

Andreanu Čekić, kao i njenog novog izabranika Marka Miloševića, nismo imali sreće da sretnemo jer su, kako smo saznali, bili na poslovnom putu.

Markova žena: Ne dam mu razvod

Marina, još zakonita supruga Andreaninog dečka Marka, potvrdila je za „Alo!“ da ne namerava da se razvede i da će Andreana morati da se zadovolji ulogom ljubavnice.

"Nikada se neću razvesti", kratko je rekla za naš list.