NIGOR, GOCA TRŽAN, KNEZ... Kolona poznatih na Orlovači! Došli da isprate Grua na večni počinak! (FOTO)

Kolege neutešne.

Sahrana Dalibora Andonova Grua
Sahrana Dalibora Andonova Grua, Foto: E stock

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je poginuo u ponedeljak U Zemunu, a biće sahranjen danas na beogradskom groblju Orlovača.

 

Na groblju su se okupili članovi njegove porodice, prijatelji, poštovaoci, kao i kolege iz muzičkih voda i druge javne ličnosti. Od poznatih, na sahrani se prvi pojavio pevač Nenad Knežević Knez.

Sahrana Dalibora Andonova Grua
Sahrana Dalibora Andonova Grua, Foto: E stock

Među poznatim ličnostima koje su došle da upute poslednji pozdrav reperu su i Igor Lazić Nigor, Dragana Mićalović, Iva Štrljć, reperi Nenad Ilić Ila i Struka, Marko Đurovski, odbojkaš Edin Škorić, Marko 187, Marko Đurovski, Ognjen Kajganić, Kosta Perović, Dušica Jakovljević, Goca Tržan, Ivana Peters i mnogi drugi...

Muzičarevi prijatelji bajkeri takođe su došli da upute poslednji pozdrav svom stradalom drugu, a od groblja su dobili dozvolu da ga do večne kuće isprate motorima.

VETAR GA JE KOŠTAO ŽIVOTA Svedok Gruove pogibije otkrio jezive detalje: Nestao je za 10 sekundi, košava ga je uništila!

Sahrana Dalibora Andonova Grua
Sahrana Dalibora Andonova Grua, Foto: E stock

Dalibor Andonov Gru je karijeru započeo 1995. godine kada je izbacio prvi album "Da li imaš pravo", a samo godinu dana nakon toga i njegovo najkomercijalnije ostvarenje hit album "Gru2"!

"DRUŽE MOJ, NEĆEMO ZAJEDNO UĆI U NOVU GODINU" Prijatelji i kumovi se opraštaju od Grua! Čitulje poginulom reperu lome i najtvrđa srca! (FOTO)

Sahrana Dalibora Andonova Grua
Sahrana Dalibora Andonova Grua, Foto: G.T./Alo

 Najpoznatiji je po svom hitu "Biću tu" u čijem su se provokativnom spotu tada pojavile devojke iz grupe "Models". Na velika vrata se vratio 2010. godine kada je snimio duet sa Ajs Nigurtinom pod nazivom "I dalje me žele".

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Porodica i prijatelji prate Gura na večni počinak

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi