NIKOGA NIJE POŠTEDELA! Koleginica Vesne Zmijanac odlučila da iznese sve u javnost, progovorila o zaradi pevačice i sve ostavila u čudu: Uzela je 150.000 evra, a neki od njih me sada pljuju!

Pevačica je istakla da su svi dobro zarađivali u to vreme

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac, Foto: Screenshot

Zorica Marković prokomentarisala je period kad je držala kafanu, te je pomenula kolege koje su tu pevale, i tom prilikom nagovestila ko je od kolega najviše pljuvao. Tvrdi da su svi dobro zaradili.

- Ovde je nekad bilo selo. Sad se izgradilo, zovu ga "Mali Pariz". Tu su bile kafane. Mnogi su pevali. Častili su me što su pljuvali. Nije Darko Lazić, nije Domić, nije Prijovićka. Nisu deca, oni malo stariji. Vesna je pevala ovde godinu dana, Đani. Vesna Zmijanac je ovde uzela 150.000 evra, nije me pljuvala. Radili su i zaradili. Treba obezbediti mesto i lokaciju. I ja sam zaradila, i oni - rekla je pevačica.

Zorica Marković
Zorica Marković, Foto: printscreen/Youtube

Zorica je otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje.

- Imala sam upalu nerva, bila sam se iskrivila. Bila sam na redovnim ispitivanjima, imam svog lekara. Upaljen mi je nerv, zbog promaje. Čuvajte se promaje. Koronu sam preležala kad niko nije znao šta je, negativna sam, imam antitela. Čekam red na vakcinu, nije mi bitno koja je - rekla je Zorica.

Koje skandalozne detalje je Zorica otkrila o Rialdi Karahasanović pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mica Haubica
  01/03/2021 - 20:12
  sve lopina do lopine, ne plaćaju porez
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi