Ognjen Amidžić
Promo
Ognjen Amidžić

Promo

Foto: Promo

Nova epizoda vaše omiljene lejt najt emisije „Ami G Show“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić je i ovog puta ugostio aktuelne goste – repera Nenada Aleksića Ša, pevačice Tijanu Milentijavić, poznatiju kao Tijana eM i Mimi Jestrović, bivši bubnjar „Allegro“ benda Šaran Nikolić, kao i bivši učesnik „Zadruge 3“ Stefan Karić.

Nenad Aleksić Ša rešio je da obraduje svoje obožavaoce, te je objavio duetsku pesmu sa Kristinom Kijom Kockar, „Pazi Flow“. Pesma za dva dana već ima više od 1.200.000 pregleda na na Jutjubu i nalazi se na drugom mestu u trendingu. Odakle ideja da sarađuje sa Kijom, kako je izgledalo snimanje pesme i spota, da li je tokom epidemije koronavirusa imao vremena da razmišlja o karijeri i sledećim koracima u vremenu kada pevači ne nastupaju, Ša otkriva u emisiji „Ami G Show“.

Tijana Milentijević napravila je pravu pometnju na estradi kada je objavila pesmu „Žena od sultana“, koju je upravo s anjom radio i Šaran Nikolić, bivši bubnjar „Allegro“ benda. Šaran je pesmu prvo ponudio svojoj koleginici iz benda, Slađi Dragaš, svima poznatijoj kao Slađa Alegro, međutim, ona se nije pronašla u tekstu i prepustila je mlađoj koleginici. Tijana je prihvatila pesmu, otpevala je, a da je u tome bila uspešna, govori i činjenica da za tri nedelje pesma „Žena od sultana“ ima više od 14 miliona pregleda na Jutjubu i postala je pravi hit. Da li su Tijana i Šaran očekivali ovakvu rekaciju publike, zbog čega baš „Žena od sultana“ i da li planiraju nastavak pesme i spota, ispričaće kod Ognjena u emisiji.

Žena bivšeg fudbalera Nenada Jestrovića, Mirjana Jestrović odlučila je da se posveti muzičkoj karijeri i vredno radi na tome. Pod umetničkim imenom Mimi Jestrović, objavila je nekoliko pesama, a pre mesec dana izdala je pesmu sa di-džej Đukom „Stranci“, a da li je zadovoljna kako je pesma prošla kod publike, da li je teško izgraditi svoje ime kada ste žena uspešnog čoveka i šta dalje planira, Mimi će ispirčati u emsiiji „Ami G Show“.

U studio kod Ognjena stiže i bivi zadrugar i superfinalista treće sezone „Zadruge“, Stefan Karić. Iako je delovalo da je njegova veza sa Ivanom Šopić stabilna i po izlasku iz najgledanijeg rijalitija, Stefan je odlučio da raskine, što je izazvalo iznenađenje javnosti. Da li će konačno otkriti zbog čega je odlučio da ostavi Ivanu, da li je na to imao uticaj njegov otac Osman Karić ili njegovi prijatelji i u kakvim je sada odnosu sa Ivanom, saznaćete u emisiji „Ami G Show“. Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Ami G Show“ u utorak 28. jula uživo od 22 časa na TV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: