Nemanja Antonić
Youtube/Printscren
Nemanja Antonić

Youtube/Printscren

Nemanja Antonić, Foto: Youtube/Printscren

Prošle noći, 5. novembra oko 18 časova na Jutjubu je objavljena prva pesma Nemanje Antonića, a onda se desilo ono što nikada nije viđeno među našim pevačima.

Naime, njegovo ime "eksplodiralo" je na profilima najvećih domaćih zvezda, pa su svi sa oduševljenjem objavljivali pesmu "Neimar za ljubav" uz komentare da je bilo krajnje vreme da ovaj zgodni momak počne da peva i da "stvara malo i za sebe".

Nemanja Antonić

Promo

 Foto: Promo

Pesma je za 12 sati "skupila" oko 68.000 pregleda, dok je u realnom vremenu taj broj daleko veći.

"Bravo, Nemanja, konačno", "Napred, Nemanja, bilo je i vreme da počneš da pevaš", "Ovo se zove muzika", "Konačno je došlo vreme da pokažeš svoj neverovatni talenat", "Vrhunski pevaš, ali što si zgodan...", samo su neki od komentara.

- Leti, ljubavi moja! - poručila mu je Edita, sa kojom je nedavno otpevao duet na španskom jeziku i raspametio ljude.

Uživajte uz "Neimar za ljubav":

Pogledajte koje zvezde su oduševljeno delile Nemanjinu pesmu:
Biografija Nemanje Antonića "izuva" iz cipela - FDU završio sa prosekom 9,9
Nemanja je redak muzičar i pevač koji je čitav život u muzici, ali ne samo tako što je talentovan za pesmu, već i školovanjem.

Naime, Nemanja je sin slavnog Mikice Antonića, urednika i producenta PGP RTS-a. Završio je osnovnu muzičku školu Stanislav Binički, srednju muzička škola Kosta Manojlović (bio đak generacije), pijanističke nagrade, republička i internacionalna takmičenja, masterklasovi sa svetskim pijanistima i pedagozima…

Bio je viđen za pijanistu isve je teklo u tom smeru, ali je ipak nastavio školovanje na Fakultetu dramskih umetnosti.

Nemanja je trenutno na masteru na Fakultetu dramskih umetnosti, odsek za snimanje i dizajn zvuka, a osnovne studije završio je sa neverovatnim prosekom - 9,9.

Kao tinejdžer je počeo da radi u studiju, prvo kao očev pomoćnik, a onda i samostalno.

Komponovao je za Editu, Hurricane, Acu Pejovića, Milicu Pavlović i druge, a autor je evrovizijske pesme "Hasta La Vista".

Kada je reč o filmskoj muzici, u toku je projekat u pripremi, veliki mjuzikl holivudske produkcije u kome se u glavnoj ulozi očekuje Bred Pit, a za koji je Antonić komponovao nekoliko numera u balkanskom fazonu.

Dok je radio na svemu navedenom Nemanja je mnogo radio na svom glasu, pa je završio i muzičku školu za solo pevanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Ema Mandic

09.11.2020 22:00

Decko kida ????