Romana Panić
Printscreen
Romana Panić

Printscreen

Foto: Printscreen

Naime, prema presudi, Filip M. je 19. marta u 10.22 časa postavio prvi uređaj u bankomat u tržnom centru Cannon Hill Plaza u Brizbejnu. Dva dana kasnije on se, sa kačketom na glavi i maskom preko lica, vratio na isti bankomat, i izvadio uređaj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic) on May 7, 2019 at 5:13am PDT

U Romaninom telefonu su pronašli dokaze da je od jedne ženske osobe tražila uređaj za čitanje kartica. Pevačica je to, i pored dokaza, negirala u policiji. Žena koja je nabavila čitač kartica rekla je da je znala da je Romana poznata pevačica u Srbiji, te je mislila da im je uređaj potreban zbog naplaćivanja ulaza na koncerte.

Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Mar 27, 2019 at 6:03am PDT

KO JE ROMANIN PARTNER FILIP M.?

- Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banja Luku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - otkrio je tada izvor blizak pevačici koji dodao:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Feb 7, 2020 at 2:37am PST

- Nikada do sada nije bila ovoliko srećna, oseća se voljeno i zadovoljno. Za sad je karijeru stavila u drugi plan, te joj je najbitnije da joj na emotivnom polju cvetaju ruže - kazao je tada izvor.

 

PROČITAJTE JOŠ: