Marko Mirko Miljana
printscreen
Miljana i Marko

printscreen

Miljana i Marko, Foto: printscreen

Emisija "Zadruga - Narod pita" ni sinoć nije mogla da prođe bez svađe. Ognjen Nestorović ugostio je skandal majstora Miljanu Kulić i bivšeg zadrugara Marka Miljkovića.

Ovi budući stanovnici "Zadruge 2" svađali su se uživo u programu, a nakon završenog priloga iz "Premijere" Marko Miljković komentarisao je Mirka Gavrića.

Mirko Gavrić

printscreen

Mirko Gavrić, Foto: printscreen

"Ne treba u startu da imaš takve neprijatelje koji će te dočekati loše. Ovo što je on radio sa Mićom i Zoricom nema potrebe za tim. Ja sam gledao tu emisiju pre nekoliko dana. Ne treba mu to. Mića je onakav kakav je. On kada krene da kljuca, on je jako dosadan. Videćemo šta će se desiti u Zadruzi", rekao je Marko.

Dok je Marko Miljković komentarisao Mirka Gavrića, Miljana Kulić je simulirala da je zaspala, a zatim je iznela svoj stav o budućem cimeru sa kojim će živeti od 6. septembra pred kamerama RTV Pink.

Miljana

printscreen

Miljana, Foto: printscreen

"Što se tiče Mirka Gavrića.. Ničim izazvan. Zaista ljudi koji nemaju Instagram i koji nisu upućeni u celu situaciju zaista ne znaju šta je taj čovek izgovorio i kakve je fotografije pravio gospodinu Mići, gospođi Zorici i meni. Ničim izazvan. To je taktika nebitnih rijaliti igrača. Zakače se na ljude, u ovom slučaju na mene", pričala je Miljana.

Miljana je tokom svog izlaganja rukom pokazivala na Marka, a zatim su se njih dvoje posvađali. Miljković je izjavio kako ga Miljana često zove i pokazao ekran svog mobilnog telefona na kom su bile poruke sa Kulićevom.