Mile Kitić
Alo!/Rajko Ristić
Mile Kitić

Alo!/Rajko Ristić

Lekari brinu o njemu: Mile Kitić, Foto: RAS/Rajko Ristić

Folk pevač Mile Kitić je tokom vikenda zbog srčanih problema hitno primljen u bolnicu. Tim lekara koji brine o pevačevom zdravlju ovih dana će doneti odluku da li će mu i kada biti ugrađen pejsmejker.

Kako saznaje „Alo!”, Kitić se požalio na bolove u predelu grudnog koša, zbog čega ga je uplašena supruga Marta Savić, takođe pevačica, odmah odvezla u bolnicu koja se nalazi u blizni njihovog doma na Zvezdari.

- Kada je stigao u bolnicu, lekari su konstatovali da ima enormno visok pritisak, dok su bolovi u grudima jasno govorili da se radi o srčanim

Otkazao sve nastupe

Mile Kitić jedan je od naših najtraženijih pevača u dijaspori. Kako mu je maj bio bukiran mesecima unapred, zbog novonastale situacije njegov menadžerski tim je prinuđen da otkaže sve nastupe do daljnjeg. Kako je najvaljeno, sve dok njegovo zdravstveno stanje ne bude bilo stabilno, tezge će morati da pričekaju.

problemima. Istog trenutka su mu urađene analize i on je zadržan u bolnici. Lekari su konstatovali premor srčanog mišića, zbog čega je sve vreme pod strogom kontrolom tima lekara koji prate njegovo stanje. Oni će u narednih nekoliko dana odlučiti da li će i kada biti operisan, zapravo, da li će mu ugraditi pejsmejker - kaže naš izvor upućen u situaciju.

- Mile je mislio da se radi o običnom premoru zbog brojnih nastupa i obaveza koje je imao u prethodnom periodu. Prve tegobe osetio je krajem prošle nedelje nakon proslave Martinog rođendana, ali nije hteo odmah da ide kod lekara, već je sutradan, kada je shvatio da bolovi postaju sve jači, pristao da ode na pregled. Lekari su zadovoljni kako njegovo srce i telo reaguju na propisanu terapiju, ali su mu održali lekaciju da ne može da živi životom mladića kada ima 65 godina. Mile se nada da neće biti potrebna operacija, ali će to odlučiti konzilijum - kaže naš izvor.

Kako bismo se raspitali za zdravlje pevača, pozvali smo Mileta, ali je njegov mobilni telefon bio isključen, zbog čega smo ga pozvali na broj fiksnog telefona.

- Mile je trenutno u bolnici, a kod kuće nam nikoga od Savića i Kitića ko bi mogao da vam da komentar. On je tokom vikenda imao probleme sa srcem, zbog čega ga je supruga odmah odvezla u bolnicu, a lekari su ga ostavili da bi dalje pratili njegovo stanje. Još nije imao operaciju i ne zna se da li će je imati. Stanje mu je trenutno stabilno i to je sve što mogu da vam kažem - rekao nam je muškarac koji se javio na telefon i predstavio se kao prijatelj porodice.

Ubrzo nam se na mobilni javila i Marta.

- Mile je imao dosta nastupa i iscrpeo se. Bio mu je visok pritisak i osećao se veoma loše, pa smo tražili medicinsku pomoć. Nažalost, prvi put u životu je morao da otkaže nastupe. Sada se oporavlja i to je najbitnije - kaže Savićeva.

Komentari (6)

Draza

09.05.2017 10:09

koga sisa

Петар

09.05.2017 10:10

ове старлете ће га докрајчити...

Amfilohija

09.05.2017 11:17

Sve sve, samo nemoj Kita slucajno da nam zakovrne! Tuga je to!

zena

09.05.2017 11:46

Mnogo je ruzan sa bradom, hitno da je skloni1

Boban

09.05.2017 13:02

Pa mora da smanji kamagre i vijagre...da zivot svede ispod "crte"

Pera Detlic

09.05.2017 15:34

AUUUUU al je propo ko da radi u rudniku.