Kija Kockar
Printscreen
Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

U večerašnjoj emisiji "Ami G show" gostovao je žiri emisije "Pinkove Zvezdice". Među njima su Damir Handanović, Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar, Dušica Jakovljević i Srđan Žika Todorović. Međutim, kao da su se svi večeras obrušili na Kiju, svi su je prozvali osim njenog bivšeg supruga.

PROČITAJTE JOŠ:

U trenutku kada je Kija počela da objašnjava kakva je atmosfera na snimanjima napomenula je da je često napadaju. Međutim, Dušica Jakovljević joj je vrlo brzo odgovorila:

"Kija će zadržati sindrom žrtve ne bi li opravdala Zadrugu 1", rekla je i dobila aplauz.

Vrlo brzo se na nju nadovezao i Damir Handanović koji je otkrio o čemu je pričao sa Slobom dok je Kija komentarisala druge kandidate.

"Kada je komentarisala jednog kandidata ja sam šapnuo Slobi: "Svaka ti čast šta si ti podneo na svojim leđima. Jesi ti pio nekada Bromazepame?" Kaže Sloba da nije, rekoh: "Ja bih pio po 13 dnevno", rekao je Handanović."

Damir Handanović

Printscreen

Damir Handanović, Foto: Printscreen

Dušica je na to dodala:

"Eto, možda će posle ovog takmičenja "Pinkove zvezdice" ljudi shvatiti ko je zapravo Sloba i početi da ga gledaju drugim očima."

Dušica Jakovljević

Printscreen

Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen

Očigledno da je Kristini ovo zasmetalo pa je kratko i drčno odgovorila:

"Ja ne bih zaista to komentarisala i ne vraćamo se na Zadrugu 1!"

Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Međutim, dolazi još jedna situacija koja Kockarevoj nije bila prijatna. Na sve to se nadovezao i Srđan Todorović. Njega je Ognjen pitao kome bi dao glas kada bi se u muzičkom takmičenju kao kandidati pojavili Kija i Sloba.

"Bože! Pa naravno Sloba. On je ipak profi pevač, a Kija je tek počela sa svojom karijerom. Mada, pohvaljujem Kiju zbog toga što nju zanima sve i vrlo je strpljiva, a pre Zadruge je bila potpuni anonimus", rekao je Žika.

Žika Todorović

Printscreen

Žika Todorović, Foto: Printscreen

Naravno, Kristina nije mogla da ostane nema, pa je dodala:

"Dobro, ja sam tek počela, a po meni Slobodan je najbolji vokal u Srbiji. Šta god bilo među nama i kakva god situacija, ja stojim iza toga.", rekla je ona.