"BLAMČINA I SRAMOTA" Kiji Kockar fanovi okrenuli leđa! Žestoko osudili napad na Slobu, pa joj poručili samo jedno!

Ovo joj neće oprostiti.

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram

Pre dva dana je kao bomba odjeknula vest da je Kija Kockar navodno u jutarnjim časovima pod dejstvom alkohola ušla u stan svog bivšeg muža Slobodana Radanovića i tamo ga fizički napala, navodno sa kuhinjskim nožem koji je bio tup, pa Radanović nije povređen.

SASTALA SE SA JEDNIM POZNATIM MUŠKARCEM! Kija Kockar prvi put u javnosti nakon nasrtaja nožem na Slobu Radanovića! (VIDEO)

Kasnije se u medijima spekulisalo o čitavoj priči i epilogu, a njih dvoje su čitavu priču demantovali. Ipak, ova vest ne prestaje da trese društvene mreže i dalje se spekuliše o čitavoj situaciji.

Fanovi Lune Đogani tvrde da su Kija i Sloba i dalje zajedno, a da je čitava priča marketing jer su im karijere u zastoju.

- Ja se uzvinjavam, ali stvarno koji blam da dođeš pijana kod muža i pokušaš da ga ubodeš nožem, a posle završiš u Lazu. Kada su ustanovili da nije za njih, onda na treženjenje... Blamčina i sramota, i ako mi je bila draga. Ako lažu novine, ne laže Dnevnik - napisao je jedan fan Kije Kockar koji je žestoko osudio ovakvo ponašanje. 

Kija i Sloba
Kija i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

 BONUS VIDEO:

Sloba Radanović na Alo žurci pre incidenta sa Kijom! Evo šta nam je sve ispričao.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Dejan
  18/10/2019 - 12:27
  Sloba je odličan jvokal,jedan od najjboljih nanašooj estradi. oni su se sudski razveli. Ništa on sa njom niti je imao niti ima.Ona je tešak jpsiho. žena bez morala i mozga, samotežak prevarant i manipulator. Tako se normalna žene ne ponaša.To je pokušaj ubistva. Bivša Sloba te ne voli,jejdnostavno vaši putvi su se razišli.To što je on dobar čovek i čestit mladić to ti ne dje jza pravo da budeš talog i ološ. To je pokušaj ubistva. Zlostavljanje i malteretiranje je jzakonskijkažnjiva kategorija,
 • Korisnik: OLJA
  18/10/2019 - 09:12
  Ne izmišljajte , fanovi joj nisu okrenuli leđa, naprotiv još više su uz nju.Jedna lasta ne čini proleće
  • just saying @OLJA
   18/10/2019 - 14:16
   Njeni fanovi su zapravo sekta fanatika koja nju uzdiže na razinu božanstva. Sve što ona izgovori ili uradi za njih je sveto pismo, bez ikakve ideje o normalnom logičnom zaključivanju na osnovu činjenica i zdrave pameti. Evo sad celu ovu priču nazivaju izmišljotinom i organizovanom hajkom na njihovu miljenicu. Navodno je sve osmislila Slobina bivša devojka ili Anabela. A Kikica je naravno ni kriva ni dužna, večito žrtva.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi