Kija Kockar
Printscreen
Kija Kockar

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Kristina Kija Kockar je, spletom raznih skandala u kojima je u proteklom periodu učestvovala, dospela u žižu javnosti. Kiju smo prvi put videli kada se pojavila u rijalitiju "Zadruga 1" iz kog je izašla kao pobednica, ali i žrtva prevare njenog tadašnjeg muža Slobe Radanovića i Lune Đogani. 

PROČITAJTE JOŠ:

Kija ovo nije doživela kao životni krah, već naprotiv, kao "odskočnu dasku" u ostvarivanju karijere. Naime, ona je po izlasku iz pomenutog rijalitija napisala knjigu, bila član žirija veoma gledane takmičarske emisije, snimila nekoliko pesama i postala jedno od najviđenijih TV lica.

Kristina Kija Kockar

Printscreen RTV PINK

Foto: Printscreen RTV PINK

Kockareva je u skladu sa tim aktivna na društvenim mrežama, međutim, povremeno ume itekako da pretera. Tako je sada zapalila internet novom izazovnom fotografijom koju je postavila na svoj Instagram profil.

Na ovoj slici pozira u kratkoj majici ispod koje se jasno naziru bradavice, a verni fanovi su joj lavinom komentara poručili da im je bez nje bilo dosadno.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar) дана 17. Нов 2019. у 4:21 PST

Kijina majka preklinje Slobu: Smiluj se mom detetu! Pomozi joj, nemoj da ode u zatvor!

AUTOR: Kurir/B.Z. DATUM I VREME: 23.10.2019. 08:42 - 23.10.2019. 11:07 Pale i teške reči! Kristina Kockar, Foto: Printscreen / TV Pink Nakon incidenta koji se dogodio prošle nedelje, kada je Kristina Kija Kockar navodno usred noći upala bivšem suprugu Slobi Radanoviću u stan, gde je došlo do fizičkog i verbalnog obračuna, a potom i njenih pretnji, oboje su zatajili.

 

BONUS VIDEO

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!