Zvezde Granda
Rajko Ristić/Alo!
Zvezde Granda

Rajko Ristić/Alo!

Zvezde Granda, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Počelo je snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a ono što sve zanima jeste da li će se sastav žirija menjati i da li će se Kristina Kija Kockar sedeti u crvenoj stolici, kako se spekulisalo.

Pravila žiriranja se menjaju, ali čelnici ih i dalje drže u strogoj tajnosti do početka emitovanja. Međutim, postava žirija na koju smo već navikli i dalje ostaje nepromenjena.

U crvenim stolicama naći će se Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aca Lukas, Viki Miljković i Dragan Stojković Bosanac. Kao i do sada, glavne odluke donose Saša Popović i Snežana Đurišić.

Snežana Đurišić

K.Lazarević/Alo

Snežana Đurišić, Foto: K.Lazarević/Alo

Prelepa Sanja Kužeta i dalje će voditi program, a stigla je u opuštenom izdanju, onako kako je retko kada viđamo.

Sanja Kužeta

K.Lazarević/Alo

Sanja Kužeta, Foto: K.Lazarević/Alo

Marija Šerifović je stigla među prvima i otkrila da će se potruditi da promeni žiriranje.

"Dosadno je da slušamo kako se Aca i Jelena svađaju, ove godine stavljamo akcenat na takmičare! Ove godine zahtevamo da se takmiče samo oni koji dobro pevaju, a ne koji dobro izgledaju", rekla je Marija.

Međutim, Viki ima drugačije mišljenje.

"Od članova žirija ne bih ništa menjala ali ono što je sigurno jeste da ću biti oštrija što se tiče prepucavanja sa Karleušom", rekla je Miljkovićeva.

Viki Miljković

K.Lazarević/Alo

Viki Miljković, Foto: K.Lazarević/Alo

Komentari (2)

On

05.09.2018 19:45

Baš sam iznenadjen što u žiriju nije KK ! ??????

adijo pamet

05.09.2018 19:46

Moje mišljenje: 1. Kija je, kažu, "pozitivka" ali deluje negativno na okolinu? (bolje sprećiti nego lećiti?) 2. nema zasluga, iskušenja za nešto tako (osim možda imućnog, uticajnog "mentora"?) 3. muzićki nije uobražena, ako ste hteli podudariti PEVANJE, manje šou