Kija Kockar i Džej Z
Printscreen/YouTube

 

Kija Kockar

printscreen

Kija Kockar, Foto: printscreen

Nekadašnja pobednica rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar je ozbiljno ušla u pevačke vode, pa se tako odlučila i na američku turneju. Ona je gostovala u jutarnjem programu, želeći da kaže nešto više o ovome, ali je ujedno Jeleni Krunić dala povoda za prozivku.

 

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Ona je na svom Instagramu objavila deo Kijinog intervjua, koji se zapravo ticao potencijalne saradnje sa, ni manje ni više nego reperom Džej Zijem, suprugom Bijonse.

- Najnovija provala veka iz kuhinje Kije Kockar! Sad izjavila da je cele noći pričala sa suprugom od Bijonse, reperom i vlasnikom "Bruklin Netsa", Džej Zijem. Hahaha i ja sam Eminemova žena - objavila je Jelena Krunić.

Jelena Krunić

Printscreen/Instagram

Jelena Krunić, Foto: Printscreen/Instagram

S obzirom na to da je Kija voditelju poželela dobro veče, umesto dobro jutro, on ju je upitao da li je zbog te razlike u vremenu napravila lapsus:

- Ja sam bila na vezi sad sa Džej Zijem i njemu je bila noć, pa sam eto - opravdala se Kija, koja je kasnije dodala šta misli o pravljenju američkog albuma:

Džej Z

Printscreen/YouTube

Džej Z, Foto: Printscreen/YouTube

- Ja sam potpuno za to. Evo pregovori sa Džej Zijem su u toku, za "Rok Nejšn", ja sam potpuno za to da mi tamo napravimo neki dil i da ljudi ovde budu mirni. Non stop pravim zemljotrese za neke ljude ovde, bolje da odem u Ameriku da svima bude lepo - rekla je Kija, dok je Jelena Krunić ubeđena da ništa od toga nije istina.

Poslušajte kako je Kija najavila potencijalnu buduću saradnju sa poznatim reperom i šta je još imala da kaže:

 

Komentari (1)

Oxi

05.12.2019 15:06

A zato je nocas instalirala one antene na glavi, da kontaktira Dzej Zija.