Sloba i Kija
Instagram
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Na veliku rođendansku žurku novinara i voditelja Milana Miloševića u jednom restoranu nadomak centra pobednica "Zadruge" došla je sa svojom mamom Nadicom Zeljković i obe su bile prilično vesele i razigrane do sitnih sati.

Kada se folk zvezda Jana Todorović latila mikrofona, Kija je nakon nekoliko njenih najvećih hitova zatražila pesmu Marine Živković "Pet godina voljena", koja potpuno opisuje njenu i Radanovićevu situaciju i poznato je odranije da nju pogađaju reči ovog hita.

"Kija je sve vreme pila, bila je opuštena, vesela. Ona voli Janu, pa je imala tu slobodu da od nje zatraži pesmu koja je pogađa nakon razvoda i kraha ljubavi, koja je sa Radanovićem trajala pet godina. Kada je Jana zapevala, Kija je pala u trans. Držala je čašu u ruci i igrala zajedno sa mamom. Njena majka Nadica bila je emotivno pogođena, pa je čak i zaplakala jednog momenta, baš kao da i nju, kao i njenu naslednicu, pogađa ova pesma, koja je potpuno biografska", kaže izvor koji se našao na licu mesta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️ Dress @que_pasa_brand Hair @mister_x_hairspa

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on Apr 3, 2019 at 6:38am PDT

Kija je za priznala i da nikada neće prestati da pecka Slobu na konto njegove ljubavi sa Lunom Đogani, što govori da kod nje i dalje ima emocija.

"Nikada neću prestati da peckam Slobu za to što me je prevario sa Lunom u rijalitiju. Inače, mi se lepo slažemo na snimanjima, ali nema šanse da se opet nešto rodi među nama", rekla nam je Kockareva.

"Pet godina voljena"

Pitaju me drugovi zašto smo se rastali.

To je bila ljubav prava, mnogo smo se voleli

Ref. Pet godina voljena, a sada ostavljena, čemu srce da se raduje.

Pet godina voljena, a sada ostavljena još mi srce za tobom boluje

 

Komentari (1)

PATETIČNO DO BOLA

04.04.2019 18:58

Evo, meni krenuše suze od samog naslova...