Kija Kockar
Printscreen/Youtube
Kija Kockar

Printscreen/Youtube

Kija Kockar, Foto: Printscreen/Youtube

Kristina Kija Kockar u iskrenom razgovoru sa Ognjenom Amidžićem po prvi put posle skandala progovorila je o bivšem suprugu, Slobi Radanoviću. Naglasila je da je Sloba "izgubilo kredibilitet", te da nema nameru da "se objašnjava dalje" što se incidenta u pevačevom stanu tiče. Ono o čemu su mediji brujali, i šta su sve nagađali - oboje su demantovali, te ne oseća da bi ona bilo šta trebalo da doda.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ništa se nije desilo! Demantovali smo oboje i pustili da stvar teče svojim tokom, međutim, onda su se javile neke vračare i astrolozi... juče sam čitala, stoji nam u horoskopu vatreno oružje. U svakom slučaju, svakog čuda za tri dana dosta", okrenula je na šalu Kija.

Kija Kockar

Printscreen/Youtube

Kija Kockar, Foto: Printscreen/Youtube

"Sve je to izgubilo kredibilitet, i nema šta da se nastavljamo", oštro je nastavila.

"Ljudima ne možeš objasniti. Kod mene je recept da samo jednom kažem, ne ponavljam se. Nema šta da pričam."

Kija Kockar

Printscreen/Youtube

Kija Kockar, Foto: Printscreen/Youtube

"Kad bi gledali objektivno - mi smo kao i svaki drugi par koji prolazi kroz teške periode. Kroz taj razvod kad je bilo, pokušaj pomirenja, kroz svađe, mirenja, lepih, ružnih reči... kao i svaki par. Hladnog oružja nije bilo! Ali kažem, stoji to vatreno, pa ćemo videti. Drugi deo!" uzviknula je ona.

Što se tiče njihovog trenutnog stanja, Kija kaže da su u dobrim odnosima.

Kija Kockar

Printscreen/Youtube

Kija Kockar, Foto: Printscreen/Youtube

"Pozvao me je da mi čestita na pesmi, kao i svaki kolega... Zna koliko to meni znači. Svaka mu čast. Ja se nadam da će mu se vratiti duplo više kad i njemu izađe (pesma)", izjavila je ona u "Amidžiju", pa dodala da su ona i Slobodan "bivši supružnici, kolege, sa ne-tendencijom da se pomirimo."

"Korektni prijateljski odnosi sa oscilacijama kad se posvađamo, što je sasvim normalno", rekla je vidno dobro raspoložena Kija.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!

 

 

Komentari (3)

Vera

23.10.2019 00:48

Zanimljivo da joj voditelj nije postavio pitanje sta misli o tuzbi koji su najavili stanari zgrade, jer im narusavaju mir i o pretnjama koje su dobili u ptt sanducicima posle najave tuzbe

Mira

23.10.2019 08:12

Ko da bi ti bilo prvi put da slazes. Na sve si spremna.

Milica

23.10.2019 11:29

Neverovatno koliko je zena beskrupolozna, malo je reci za medalju, ja sam ubedjena da se ona i Sloba sve dogovaraju da bi sto vise bili u medijima i zgrnuli para. Jedina istina, da ne moze da mu oprosti sto se zaljubio u Lunu, a da je prevari u zadrugu to je bio njihov dogovor.