Kristina Kija Kockar
Printscreen Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar je kao devojčica gledala kako joj otac Miloš bije majku Nadicu!

PROČITAJTE JOŠ:

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

 

Pobednica prve "Zadruge" otvorila je dušu za emisiju "Tačka na i" Informerove televizije i otkrila nepoznate detalje iz svog detinjstva.

Kija je osudila svaku agresiju nad ženama i istakla da to sve nju lično pogađa jer je i sama bila svedok nemilih scena u svojoj porodici.

"Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu. Sećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga udarala kako bi prekinuo... Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće, jer je mogla još gore da prođe", priča rijaliti zvezda, čiji je otac Miloš preminuo prošle godine.

Kija Kockar

M.Jošida

Kija Kockar, Foto: M.Jošida

Ona ističe da sukob roditelja najviše pamti po snazi koju je njena majka Nadica pokazala.

"Sve se to dešavalo na javnom mestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvoj situaciji. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je ona dobila, već po njenoj snazi u celoj toj situaciji", kaže Kockareva.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kockareva veruje da se svi problemi u vezi ili braku mogu rešiti na miran način.

"Šta god da ti neka žena uradila, okreni se i idi. Ne možeš da je udaraš, nemaš prava! Nadam se da će reagovati institucije i kazniti svako ovakvo ponašanje. Zato mi je žao svih žena koje trpe nasilje ili kada pronalaze izgovor da ostanu sa nasilnikom. Nasilje ne sme da se trpi i žene nisu rođene da bi ih neko tukao", poručuje novopečena pevačica.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Kija se dotakla bivšeg supruga i kolege Slobe Radanovića, za kog priznaje da ju je psihički maltretirao, ali nikada nije digao ruku na nju.

"Sloba me nije udario. Jesam trpela psihičko nasilje, ali ja sam to dopuštala i ja sam kriva za to. On nije nasilnik i ne verujem da će ikad biti. Prosto, nije taj tip", istakla je u emisiji bivša stjuardesa.

PROČITAJTE JOŠ:

Kija Kockar

Printscreen

 

Komentari (2)

Milica

15.06.2019 08:49

Sta lupeta Kija? Kaze seca kako je njen otac tukao njenu majku, a zatim kaze, mama je odlucila da vise ne zivi sa njim, a njen otac imao zenu, sa kojom je bio u braku, do svoje smrti.

MILA

15.06.2019 15:14

TI SI NJEGA TUKLA TO SMO VIDELI U ZADRUZI 1 A KO ZNA STA JE KUCI TRPEOD TEBE, TI GA SAD ISTO PROGANJAS I SVASTA PRICAS ZA NJEGA NEGATIVNO.