Kija i Zlatan
Screenshoot Youtube, AP
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE I:

 

Naime, ona je na Instagramu objavila stihove iz nove pesme "Hoću da mi pišeše kao Džej Zi Bjonse" i označila Ibrahimoviće. Ovo je izazvalo gomilu komentara, a najviše je onih koji aludiraju na novu romansu između nje i fudbalera.

Kija Kockar

Screenshoot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Instagram

"Zlatan je dečko. Zlatan Ibrahimović je blizak rođak moje kume Vanje, mislili smo da ga nahvatamo da nešto kaže, ali shvatili smo da je to nemoguća misija. Nismo čak ni pokušali, svašta bismo morali da radimo za to, verovatno bi nas iskulirao na keca", ispričala je Kockareva.

Zlatan Ibrahimović

AP

Zlatan Ibrahimović, Foto: AP

"Dečko je zlatan, to je pridev. To je najvažnije, da bude zlatan. Ja sam zaljubljena i srećna i stružem to zlato, neću dalje da detaljišem", rekla je Kija Kockar kod Anidžića.

"Oduvek joj je bio simpatičan, stalno je govorila za njega da je vrhuski frajer. Čim je čula naziv pesme i stih odamah je rekla da je pisana samo za njega", rekao je izvor.

Podsetimo, Kockareva je pobedila u Zadruzi pošto je u rijaliti ušla posle prenjube njenog supruga Slobe sa Lunom Đogani. Godinu dana posle, Kija je sem 50.000 dinara, snimila nekoliko pesama koje su postale veliki hitovi, razvela se od Slobe i uživa u svom novom životu. Dok se blogerka Luna vratila u rijaliti, pobedila, uzela takođe 50.000 i počela da se bavi muzikom.

Kija Kockar

Nenad Vujanović/Alo!

Kija Kockar, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

BONUS VIDEO

Pevačica Tamara Milutinović: Saša Popović mi je zabranio da uđem u Zadrugu!

 

 

Komentari (2)

Ami

17.07.2019 13:28

A ......za divno cudo -a....sta bi mu to ti Kijo mogla pruzit sto mu nije ljepotica od zene????

Zorica

17.07.2019 14:57

Koliko se ja secam, kumina sestra je bila na Farmi, i tada je izjavila da joj je Zlatan Ibrahimovic, brat od strica, a sutradan Zlatan to ostro demantovao, sad Kija, kaze da je Zlatan, blizak rod njenoj kumi, opet se prica ponavlja?