Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kija je na nastupu koji je pre nekoliko dana održala u jednoj diskoteci u Crnoj Gori, kako tvrdi izvor Republike, otkopčala sako i počela da igra kao da je na šipci dok su je iz prvog reda mahom posmatrala maloletna lica.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kija na svojim nastupima pored sebe ima igračice, a kako uvek želi da se pokaže u što boljem svetlu, odnedavno je počela sve manje garderobe da nosi kako bi na sceni izgledala što provokativnije. Ona se sa svojim PR timom konsultuje oko svega, a sama je dala predlog da počne da nosi izazovnije odevne kombinacije jer smatra da ima šta da pokaže. Ona je u jednom klubu u Igalu došla u šarenom neon kostimu, ali to nije bio autfit za celo veče - rekao je izvor za Republiku koji se našao na licu mesta.

Kija Kockar

Screenshot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram

Kristina je planirala da u drugom satu nastupa iznenadi okupljene, pa je u jednom trenutku otkopčala gornji deo i počela da se dira po grudima. Kristina je igrala kao da je u striptiz-baru, držala se za stalak mikrofona i uvijala oko njega pred decom koja su nastup posmatrala iz prvih redova, navodi Republika.

- Kija je rešila da se malo razgoliti, pa je nastup nastavila igrajući u brushalteru, to jest se*si donjem vešu koji nimalo ne liči na scensku garderobu. Deca su bez daha gledala u Kiju, pa su je snimala iz prvih redova mobilnim telefonima, a Kockareva se ponašala kao da je nije bilo briga što pred decom igra razgolićena, pa je i sama u jednom trenutku krenula da se snima i klipove objavljuje na društvene mreže - priča sagovornik za Republiku i dodaje:

Kija Kockar

Screenshot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram

- Uvijala se oko stalka za mikrofon kao striptizeta dok su je deca snimala i dozivala. Umesto da peva, ona takav primer daje deci. Izbaciš grudi, igraš ko go-go igračica i kao baviš se pevanjem, grozno - kaže izvor za Republiku.

I ON ulazi u Zadrugu 3! Vraća se da dovrši priču o SE*SU sa Kijom Kockar?! (FOTO)

AUTOR: Republika/A.K. DATUM I VREME: 21.07.2019. 13:56 - 09.08.2019. 17:44 Haos u najavi! Filip Đukić, Foto: Screenshoot Instagram Učesnik rijaliti šoua "Farma", "Parova", kao i prve sezone "Zadruge" Filip Đukić učestvovaće i u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu. JEDNA STVAR JU JE RAZOTKRILA Komšije otkrile sve o Eleni Karić!

Inače, Kristina je prekjuče na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja svojim pratiocima, pa je tom prilikom opet govorila o tome kako je i kada izgubila nevinost sa svojim tadašnjim dečkom. Ona je objasnila da se sve dešavalo iza bine dok je jedan koncert bio u toku, a pitanja su joj u najvećoj meri postavljale maloletne devojčice s obzirom na to da je opšte poznato da je na Instagramu prate uglavnom pripadnice nežnijeg pola.

Kija Kockar

Screenshot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar

 

Komentari (7)

Žarkov Dragan

26.08.2019 09:16

Samo mi pljujte našu mrvicu ona zbog vas postaje sve jača i jača i ništa ne može da je uništi.

Lana

26.08.2019 09:55

Šta, UOPŠTE, ova maloletna deca traže na ovakvom mestu, u ovo vreme?! To se niste pitali, nego vam Kija kriva?

Nena

26.08.2019 21:41

@Lana - Pa jel trebalo da peva ringe ringe raja, posto su deca u klubu posle pola noci? Boze koliko vi mrzite ovu zenu, pa joj nebuloze zamerate.

??????

26.08.2019 10:07

Posto glasa NEMA , ostaje joj da pokazuje golotinju. Bila prosta. Ostala prosta.

Maricw

26.08.2019 10:31

Kazu Mrvica, nije Mravojed, sve ce uraditi i pojesti, samo da bi se pisalo o njoj.

Sanja

26.08.2019 11:37

Sta ce jadna vidi da je nigde nema pa pocela da se skida

Sanja

26.08.2019 17:17

Vratila se svom zanatu.Skidala se ona i u spotu bivseg decka a sad glumi sveticu.Tek ce pokazati pravo lice!!!!!