Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar
E-Stock/Alo!
Komšiluk Slobodana Radanovića

M.Jošida

Foto: M.Jošida

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Radanović prvobitno prijavio bivšu suprugu policiji, pevač je odustao od namere da tuži Kockarevu, a kada su se strasti slegle, bivši supružnici su negirali da se incident uopšte dogodio. Zbog toga, ekipa „Alo!“ uputila se u deo grada u kojem živi Radanović, kako bismo iz prve ruke saznali šta komšije misle o pevaču i njegovoj bivšoj supruzi.

- Sloba je divan i kulturan mladić. Uvek je nasmejan i uljudno se javi. U našem soliteru ima puno starih ljudi za koje on uvek ima strpljenja. Sasluša svako njihovo pitanje i konstataciju, nasmeši se i odgovori im - rekla nam je baka Zlata koja, kako kaže, živi na Slobinom spratu. Često ga je viđala s raznim devojkama, ali u poslednje vreme sreće samo jednu.

- Lep je mladić, normalno je da ga devojke traže. Ima jednu s kojom ga viđam već dva-tri meseca. Ona je visoka i ima dugu crnu kosu i malo dete, koje često dovodi sa sobom. Mi iz zgrade mislimo da mu je to devojka. Valjda je razvedena jer dete je njeno - kaže Zlata koja nije želela da se fotografiše.

Komšiluk Slobodana Radanovića

M.Jošida

Komšiluk Slobodana Radanovića, Foto: M.Jošida

Druga Slobina komšinica Tanja bila je vrlo raspoložena za priču o Radanoviću. Potvrdila je baka-Zlatinu priču o tome koliko je Sloba fin i vaspitan mladić, ali zato o njegovoj bivšoj ženi nije imala da kaže lepe stvari.

- Tačno je da sada ima neku lepu devojku koja ima dete. Lep su par. Ona je zgodna i visoka, za razliku od one pre - kaže Tanja kao da ne želi Kiji ni ime da spomene.

- Ova njegova „bivša žena“ je do pre nekoliko meseci ovde bukvalno živela. Slušala sam ih u raznim emisijama kako i jedno i drugo pričaju da su prijatelji i da se retko viđaju, ali to je laž! Više puta sam htela da ga pitam kad ga sretnem zašto zavaravaju ljude. Navodno su se razveli, a spavaju zajedno. Zašto ne kažu javno da su bili i posle razvoda u kombinaciji i gotovo?! Da li su to krili zbog fanova, ili Slobinih roditelja koji su bili protiv te veze, ne znam. Znam samo da sam je viđala s koferima i kako dolazi i kako odlazi, a bogami, bila je u njegovom stanu i dok je on bio na nastupima po Crnoj Gori - tvrdi Tanja, koja je, kako kaže bila i svedok njihovih žučnih rasprava ispred zgrade u kojoj žive.

Sloba Radanović

Alo!/Masanori Josida

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Masanori Josida

- Ona je katastrofalna žena. Često ga je ispred ulaza, pred svima, vređala, vikala na njega i nazivala ga pogrdnim imenima. Orilo se od njenih uvreda: „Budalo, kretenu, je*aću ti mater“. Stalno mu je pravila ljubomorne scene i svađala se s njim kao da su u najvećoj ljubavi, a ne da su bivši supružnici. Toliko strasti u odnosu s nekim prema kome, kako tvrde i jedno i drugo, ne osećaš ništa, nije normalno - zaključuje Tanja.

Osvrnula se i na nedavni incident koji se odigrao u Slobinom stanu, kada je Kija upala u pet sati izjutra i napala ga nožem.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Komšije su čule viku i dreku iz njegovog stana. Neki su čak videli i kako Slobu odvoze policijskim kolima, a nju kolima Hitne pomoći. Međutim, ja to nisam videla ni čula jer živim na višim spratovima. Ali verujem da sve što kažu komšije je tačno, pošto se poklapa sa onim što sam čitala u novinama - kaže Tanja, dok nam je komšinica Desa ispričala kako je upoznala Radanovića.

- Ja sam poželela da upoznam Slobu kada sam čula da se doselio u naš soliter. Toliko sam ga zavolela i pratila i u „Pinkovim zvezdama“ i u „Zadruzi“... Nisam spavala zbog njega - priča u dahu komšinica Desa za „Alo!“ i dodaje:

- Zanimalo me je da li će me pozvati u svoj dom i ponuditi kafom ili će me oterati s vrata. Rekla sam mu da sam zbog njega pratila „Zadrugu“ 24 sata, da sam navijala za njega i da ga mnogo volim. Njemu je bilo vrlo drago zbog mojih reči, uveo me je u stan, skuvao mi je kafu, popričali smo malo, dao mi je odgovore na neka pitanja i otišla sam. Uvek kad se sretnemo, pita me kako sam i pozdravi se sa mnom - rekla je za „Alo!“ vremešna gospođa Desa, koja nije želela da se fotografiše, jer kako kaže, „nema frizuru“.

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Komentari (6)

??????

20.10.2019 10:03

Manipulatorka , lazljiva. Ne znam zasto je toliko gura " bumbar " u medije ? A tako kako se ponasa , odlika je vecine bastarda.

??????

20.10.2019 10:15

Ko ima zelju da tuca ovu krivonogu , zlu , fijokaru? Na sta joj lici vilica , a tek gornji deo nogu ? Ha , ha. Svi normalni su davno pobegli od nje. Jedino ovaj naivko moze da trpi njene histericne napade. Zato se zakacila za njega kao pantljicara za crevo.

David

20.10.2019 14:11

@?????? - Koliko mrznje u tebi prema nekome koga licno i ne poznajes. Smiri strasti da se ne ugusis u sopstvenoj zlobi !

knez

20.10.2019 10:53

To je mogla da izjavi samo Anabela ili neko koga je ona potplatila i napisala mu šta treba da priča.

Zlo

20.10.2019 10:53

Bivša je iskompleksirana,frustrirna žena,koja vuče posledice svog detinjstva..Sto posto neuračunljiva. Pokušaj ubistva, psihičko zlostavljanje,mltretiranje, nasilje ima elemente krivičnog dela. Ona mora u ovoj državi snositi sankcije za svoja činjenja. Ne sme se olako preći preko toga...Za nju je zatvorska kazna kao i lečenje na psihijtriji. Ona nema granicu ni u čemu.Žena je hodjujće zlo, koje i dalje šeta ulicama Beograda.Nadležne institucije pod hitno bi trebale reagovati.

Boze

20.10.2019 14:43

sacuvaj nas i sakloni od ovo dvoje odvratnih manipulatora.