Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar ne mogu da se dogovore da li su zajedno ili nisu! Nakon svađe i tuče koja se odigrala u njegovom stanu, a bivša zadrugarka završila u bolnici „Laza Lazarević“, oni su odlučili da zakopaju ratne sekire i u medijima se pretvaraju kao da se ništa nije desilo. 

Da im u životu ne bude baš toliko dosadno, odlučili su da kupe stan u istoj zgradi u kojoj živi Anabela, majka Lune Đogani.

Pre nekoliko nedelja, paparaci su baš tamo uslikali Radanovića, a dve nedelje kasnije u istu zgradu je došla i bivša zadrugarka i njegova bivša žena Kija Kockar.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako njih dvoje tvrde kako stan koji kupuju nije isti, ali ni da se ne nalazi u Anabelinoj zgradi, činjenice govore suprotno.

Slobodan Radanović uslikan je dok izlazi iz istog ulaza u kojem živi Anabela, dok se Kija na tom istom mestu srela sa bivšim suprugom pop pevačice Andrejem Atijasom, koji je tada čuvao njihovu ćerkicu Blankicu, dok je Anabela bila van zemlje sa Lunom. Sve u svemu, španska serija u kojoj su uloge jasno podeljene!

Kija Kockar

Printscreen/Youtube

Kija Kockar, Foto: Printscreen/Youtube

Šokantna činjenica da Kija i Sloba baš od celog Beograda žele stan u Anabelinoj zgradi i te kako je iznenadila pop zvezdu koja trenutno boravi u Švedskoj sa ćerkom Lunom, koja će uskoro obradovati fanove novom pesmom.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Zaista sam šokirana činjenicom da gledaju stan u mojoj zgradi i da žele da mi se dosele iznad glave. Iako pojedini pokušavaju da predstave kako smo moja ćerka i ja te koje celog života vode neke ratove, valjda je jasno kao dan da to nije istina. Mi se bavimo isključivo našim životima i preko glave nam je da neko konstantno na naš račun dobija prostor u medijima i na očigledan način pravi marketing preko nas - kaže Anabela ekskluzivno za „Alo!“.

- U mojoj zgradi postoji jedan stan koji se prodaje, tako da je očigledno da njih dvoje gledaju istu nekretninu. Ako žele da se dosele, čestitam im. Neka uživaju i neka im je sa srećom, iako mi je cela ova priča neverovatna i progoniteljska, ali dobro, svako gradi svoj život i karijeru na način koji želi - zaključila je Anabela za „Alo!“.

BONUS VIDEO:

OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA Ana Kokić o nezi lica, botoksu, ali i rijaliti programima u Srbiji!

 

Komentari (1)

Tetka

09.11.2019 15:27

Tesko je u ovo poverovati.