Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar
E-Stock
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Foto: E stock

PROČITAJTE JOŠ:

Pobednica "Zadruge" i Pinkova zvezda našli su se u nebranom grožđu i to zbog lažnih Tviter naloga. Naime, još 2013. neko je otvorio profil na ovoj društvenoj mreži i predstavljajući se kao Kristina i Sloba pisao je statuse zasnovane na nacionalizmu i vređanju muslimana.

Sloba i Kija

Instagram

Sloba i Kija, Foto: Instagram

Kija se odmah oglasila i rekla da je u pitanju laž i da ona nikada nije vređala druge vere i nacije, ali su na Instagramu počele da joj stižu pretnje. Kako kaže, poziva se na njeno ubistvo, a nazivaju je i pogrdnim imenima poput "četnikuše".

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

"Svakodnevno i Slobodan dobija pretnje da ga treba zaklati na granici. To su, verujem, samo pojedinci jer ja dobijam neverovatnu podršku iz Bosne i drago mi je zbog toga. A pretnje dobija i moj prijatelj Milan Milošević i to od istih ljudi od kojih pretnje dobijamo Sloba i ja. Možda me sledeći put ne promaše? Na stranu reč "četnikuša", ali da je neko poželeo da sam poginula od NATO bombi dok sam imala 10 godina je sramotno", kaže uplašena Kristina.

Inače, Kockareva se odmah nakon niza neprijatnosti koje je doživela prethodna dva dana oglasila i uključenjem uživo na Instagramu i svojim fanovima priznala da se plaši.

Kija Kockar

Screenshot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshot Youtube
Sloba Radanović

Printscreen Youtube

Sloba Radanović, Foto: Printscreen Youtube