Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
E stock
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

PROČITAJTE JOŠ:

- Kockao sam se u ljubavi, pogotovo u poslednjih godinu, godinu i po dana. Najsrećniji sam bio pre nekih šest godina, kad sam stupio u vezu s Kristinom - izjavio je Radanović pre samo nekoliko dana.

Podsetimo, posle završetka rijalitija i Kija je krenula u estradne vode, a ona i Sloba čak imaju istog menadžera, nastupaju zajedno i posećuju jedno drugo, o čemu su i javno govorili.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Procedura crkvenog razvoda je jednostavna, ali postoji jedna "kvaka" - crkveni sud utvrđuje koji supružnik je kriv za razvod, pa taj više ne može da se venčava pred oltarom. A kako je jedan od glavnih razloga preljuba, izvesno je da je Slobi crkveni brak s Kijom poslednji, bilo da u njemu ostane ili ne. Naime, najčešći razlozi za razvod braka prema crkvenim propisima su preljuba, zlobno napuštanje, dovođenje u opasnost bračnog duga, otpadništvo od vere.

Inače, razvod je veoma jednostavan prema pravilima SPC - na osnovu priložene odluke građanskog suda i pismene izjave oba supružnika o razlozima za razvod crkva izdaje potvrdu da par više nije venčan, a potpisuje je patrijarh, episkop ili sveštenik iz nadležne eparhije.

 

Komentari (1)

??????

09.12.2018 17:38

Majko Bozija, koji su ovo manipulatori ?