Kevin Spejsi
Profimedia
Kevin Spejsi

Profimedia

Kevin Spejsi, Foto: Profimedia

Slavni glumac Kevin Spejsi juče je napustio Srbiju i vratio se za Ameriku, a naš paparaco uhvatio ga je dok koristi poslednje sate u Beogradu da prošeta prestoničkim ulicama, ali i u poseti restoranu najboljeg srpskog tenisera, Novaka Đokovića.

PROČITAJTE I:

 

On je sa svojim menadžerom Evanom Lovenstinom celo popodne proveo šetajući Beogradom, a oko 18 časova vratio se u hotel u kojem je odseo. Posle nekoliko sati, čuveni glumac se doterao, a potom u društvu menadžera uputio ka restoranu Novaka Đokovića na Novom Beogradu.

Patike Kevina Spejsija

profimedia

Patike Kevina Spejsija, Foto: profimedia

Oni su tokom cele noći uživali u srpskim specijalitetima i piću u ovom elitnom restoranu, a društvo im je pravio Đorđe, najmlađi član porodice Đoković. Kada su završili večeru, glumac je kao znak pažnje dobio poklon od porodice Đoković. Kako mu se sprska rakija najviše svidela, pretpostavljamo da se upravo to piće našlo u kesi s Noletovim likom.

Kevin Spejsi sa menadžerom

profimedia

Kevin Spejsi sa menadžerom, Foto: profimedia

Podsetimo, Kevin je stigao u tajnosti u Beograd, a njegovu posetu prestonici otkrili su članovi Narodnog pozorišta u Beogradu. Glumac se pojavio na probi predstave „San letnje noći - projekat Šekspir“ i šokirao reditelja Kokana Mladenovića i glumice. Proveo je pola sata gledajući komad Vilijama Šekspira, dok njegove srpske kolege nisu imale pojma ko sedi kao publika u zamračenoj sali.

PREPORUČUJEMO I:

 

Inače, svet odavno priča da je menadžer Evan zapravo Spejsijev dečko. O odnosu slavnog glumca i menadžera počelo je da se priča još kada su se prvi put pojavili zajedno na dodeli „Emija“, 18. septembra 2016. Nakon toga, Kevin i Evan zajedno su uslikani na brojnim svetskim destinacijama i događajima, što je još više podgrejalo priče da su u ljubavnoj vezi.

Našem paparacu pažnju su privukle Kevinove sportske patike u duginim bojama, upravo onim koje su glavno obeležje gej populacije.

Kevin Spejsi

Profimedia

Kevin Spejsi, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Miljana neće roditi bebu?! Zola je prevario, sve je bio deo njegovog plana?!