LJUBAVNI TROUGAO Kemiš u otvorenom pismu priznao sa kim ga je varala Vesna Zmijanac, spominje se i jedan poznati harmonikaš! (VIDEO)

Harmonikaš je u otvorenom pismu sve ispričao do detalja...

Kemiš i Vesna Zmijanac
Foto: Alo!

Pevačica Vesna Zmijanac tokom osamdesetih godina prošlog veka bila je u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali su se ubrzo razveli. Kako su pisali domaći mediji razlog njihovog rastanka je navodno bila prevara.

Miroljub se 1987. godine nakon razvoda od pevačice otvorenim pismom oglasio u javnosti u kojem je tvrdio da je Vesna imala romansu sa Bosancem, te da su se zbog toga razišli.

- Dragan Stojković BosanacTahir Turkalić i ja bli smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve neobične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru prošle godine već bio sa Vesnom i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao sa Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture”, naveo je Miroljub Aranđelović Kemiš tada u otvorenom pismu.

Dragan Stojković Bosanac
Foto: Rajko Ristić

On je tada naveo da je pismom želeo da okonča ružan period u njegovom životu, a da je Vesna Zmijanac, kako on navodi, napravila propagandu od njihovog braka.

- Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović, s kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju, prim.aut) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama). O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim angažovanjem može mnogo da uči na afirmaciji nekog pevača (Vesne Zmijanac, primer). Međutim, afirmacija Vesne je ovog puta išla preko Zoričinih i mojih leđa, jer je propagandni tim Vesne Zmijanac smislio da bi za nju bilo najbolje da afirmaciju traži pesmama i imidžom u kojima oplakuje "nesrećnu ljubav" sa mnom. Ne mislim da je postojala zla namera, međutim, Vesnina tendeciozna afirmacija pretvorila se u moru kuće u kojoj ja sad živim. Očigledno da postoje ljudi koji su poverovali tim propagadnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira, danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvoite o kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo - napisao je tada Kemiš u otvorenom pismu.

Podsetimo, pričalo se da je Zorica otela muža Vesni, međutim poznata pevačica Nada Topčagić demantovala je to i izjavila da su oni već bili rastavljeni.

O popularnom trouglu Vesna, Kemiš, Zorica, možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Goran NP
  22/11/2020 - 21:52
  Vesna je bila malte ne javna zenska, a Kemis kao nije znao. Pricam ti pricu.
 • Korisnik: Teab
  22/11/2020 - 15:11
  Kemisu razmisli sto te je prevarila nisi uspeo da je zadovoljis pa se snalazila van braka
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi