Dragan Kojić Keba
Alo!/Rajko Ristić
Dragan Kojić Keba

Alo!/Rajko Ristić

Dragan Kojić Keba, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Popularni pevač Dragan Kojić Keba u jutrarnjem programu "Novo jutro" na TV Pink premijerno je izveo novu pesmu "Dobra strana mog života", a za naš portal je ispričao neke stvari o kojima do sada nije govorio. On je otkrio pojedine detalje o karijeri, braku, ali i o snaji Severini Kojić i svom sinu Igoru Kojiću.

- Dobra strana mog života su lepe uspomene, koje nosim kroz život, jer to treba da se oseća. A ono loše i ne trudim se da zapamtim i ne stavljam ništa na kantar - započeo je razgovor Keba.

PROČITAJTE JOŠ:

Severina Kojić

Masanori Jošida/Alo!

Kako ima zavidnu karijeru, Keba se osvrnuo i prokomentarisao svoj dug i težak muzički put, pa je otkrio koji je njegov recept za uspeh.

- Vitamin i ključ svega toga je želeti, biti zadovoljan sobom uvek i zahvalan drugome na eventualnoj pomoći. To su mnogo bitne stavke i važno je da ne postoji ljubomora. Što se tiče pravca muzike, svi se sećaju, ja sam snimao nešto drugačije, kao "Ti hodaš sa njim" i to je bilo preteteča, ali ja nemam problem da se prilagodim. Ako nastavim u tom fazonu, onda neće biti ništa, jer treba imati i jednog i drugog fazona - naveo je pevač.

Keba je dao recept kako treba da izgleda jedna dobar brak, kao njegov, koji traje punih 35 godina.

Severina i Igor

Screenshoot Instagram

Severina i Igor, Foto: Screenshoot Instagram

- Da bi dvoje opstali, treba prihvatiti sve ono dobro u partneru što nedostaje tebi i obratno. Naravno, bitan je i sam osmeh, ljubav i poštovanje koje gajite jedno prema drugom - naveo je Keba.

U medijima se dosta polemiše o tome kakav Keba ima odnos sa svojom snajkom, regionalnom pop zvezdom Severinom Kojić.

- Neizbežno je uvek da kažem nešto o tome. Ne može čovek da pohvata sve to, ali mislim da Severina tako nešto nije zaslužila da se takve priče pišu o njoj i o našem odnosu. Moram da kažem da je ona jedna divna majka, supruga, čovek i veoma dobra, poštena i krhka žena. Ja to uvek kažem punim srcem, a svako ko to piše i radi ja njima želim puno sreće i iskonsku ljubav - istakao je pevač.

Keba je često meta kolega koje ga baš i ne vole, kao i njegovu muziku, ali on i za njih ima spreman odgovor.

- Evo 35 godina trajem, ali opet ću procentualno reći da postoji užasno veliki broj ljudi koji me voli, ali znam da ima i onih koji me manje vole. Ja svima želim sreću i stavno volim sve i prihvatam sve ljude kakvi jesu. Ja uvek emitujem ljubav prema svima i ne razmišljam da li i kada će da mi se vrati - zaključuje pevač.

PREPORUČUJEMO I:

Severina

Screenshoot Youtube