Tvoje lice zvuči poznato
promo
Tvoje lice zvuči poznato

promo

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: promo

Keba je izleda jedva čekao da pređe iz balade legendarnog Čole u brži ritam pesme „Glavo luda“ gde je svega bilo, i Lokica i đuskanja. Kebina energija bila je nezaustavljiva. Bez obzira što je prilikom pevanja ispao iz ritma i prebrzo ušao matricu, niko mu nakon sjajnog đuskanja tu grešku nije zamerio.

Usledili su komentari žirija:

Bata: „Ti si mi u krvi“ je moja omiljena pesma. Svaka čast na izboru. Što se tiče druge pesme, meni ste bili bolji Čola od Čole. Svaka čast, i na trčanju i na pokretima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zvezda, Srbija, odbojka!“, uzbuđeno je uzviknuo Keba što je zasmejalo Uroša Đurića: „Pa on je čoveče igrao u Partizanu, jesi ti svestan toga?“. „Stvarno?“, zbunio se Keba i dodao, „pa dobro šta, pozdrav“.

Tvoje lice zvuči poznato

promo

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: promo

Uroš: Keba ti si prvoklasan šoumen, i to je ono što odlikuje svaki tvoj nastup. O tome kakav je Keba bio kao Čola daću svoj konačan sud na kraju. Ali moram da ti kažem, naročito mi se sviđa finale, kako si to uradio sa vibratom kao Miroslav Ilić, taj prelaz od Čole ka Miroslavu mi je bio senzacionalan. I vidm si to uradio namerno. Bilo je fenomenalno.

Dule: Protiv Kebe se ne može i kada pogreši sve je apsolutno ispravno. To je konstantan šou na bini od pocetka do kraja nastupa i zato je Keba u supersezoni sa nama. Bilo je raznih momenata, negde je odično imitirao Čolu, a onda se vrati u Kebu, zakebira.... šoumenski. Divan si Čola.

Tvoje lice zvuči poznato

promo

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: promo

Duda: Ja sam sve ovo isto primetila, da je prerano ušao, ali zato je to na sceni čarolija, kada umesto to da pokriješ, da niko ne vidi. Meni se dopala ta energija, uspeo je da skine energiju i lakoću koju Čola ima, i za to je potrebna dobra fizička kondicija i svaka čast na kondiciji. Svi pokreti, bilo je dobro.

BONUS VIDEO:

Popularni pevač radi o glavi Vuku Mobu! Reper se oglasio i otkrio šta se krije iza svega!