Sinan Sakić, Ljuba Aličić
Youtube/printscreen
Sinan Sakić, Ljuba Aličić

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Jedna rečenica bila je dovoljna da se pokrene novi rat na estradi, ovog puta između Ljube Aličića i ćerke pokojnog Sinana Sakića.

Sve je počelo tako što je glumac Sergej Trifunović napisao tvit u kojem je rekao da je čuo Aličićevu priču kako je Sinan uništio Džeja Ramadanovskog. Posle toga, objavljen je i Ljubin intervju u kojem je on potvrdio svoje reči i objasnio da ih je uništila droga. Njegove reči, očekivano, pogodile su Sinanovu ćerku Đulkicu Sakić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sinan Sakić Official (@sinan_sakic) on Aug 7, 2019 at 6:49pm PDT

U razgovoru za medije ona je iznela niz teških optužbi na račun Aličića, koji se nekad družio s njenom porodicom.

- Moj otac je bio balkanska zvezda, mogao je svačiju pesmu da otpeva, ali njegovu niko nikad nije mogao, pogotovo ne Ljuba, koji je ceo život bio ljubomoran na rad mog oca! Punio je hale, stadione, kad god je to poželeo, a Ljuba je punio šabačku mahalu kod Lile i okolne komšijske kuće! Zvezda nikad nije bio! Sinan je institucija za njega, bio i biće u njegovih narednih milion života! Moj otac sve što je radio, radio je javno, nikad ništa nije krio, ali se nikad nije zabavljao i spavao s maloletnicama!

U prevodu, nije bio pedofil! Moj otac nikad nije morao da pljuje i gazi po mrtvima da bi dobio medijski prostor, ali miš je izašao iz rupe, dao izjavu i sad može da se vrati u mišju rupicu iz koje je izmilio - u dahu je rekla ona i nastavila:

- Ljuba je loš čovek, loš kolega i Sinanu nije i nikad neće biti ni do kolena! Jadno i bedno je to što je sebi dao za pravo da pljune na mog oca, koji mu ne može odgovoriti! Ja mogu i uvek ću se boriti protiv ološa kao što je on! Kebi on može pod prozor da pljune, a da ne pričam o ostatku ljudi koje je prozvao!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sinan Sakić Official (@sinan_sakic) on May 7, 2019 at 8:17am PDT

- Ana Bekuta je dama i istinska zvezda, kao i Bosanac, izuzetno dobar čovek, gospodin za Aličića! Darko Lazić je pevačina za Ljubu, peva milion puta bolje od 70 odsto pevača. Sramota!

- Umesto da ih komentariše u pozitivnom smislu jer su svi bolji od njega, on ih pljuje! To samo govori koliko je to loš čovek. Ljuba je trećerazredni pevač koji je ceo život ljubomoran na Šabanov i Sinanov uspeh - zaključila je Sakićeva.

Ljuba je bio zatečen onim što je Đulkica rekla za njega.

- Molim? Ne razumem zašto je ona ljuta? Pa ja nikad ništa loše nisam rekao za Sinana, ne znam odakle to! Mi smo bili dobri, prijatelji, ja sam njega izuzetno poštovao. To je verovatno neko izmislio moje reči, ali ne treba Đulkica da veruje u to. Što me nije pozvala da pita jesam li to izjavio. To je bezobrazluk - kaže Aličić.

Ljuba Aličić

Printscreen/Happy TV

Ljuba Aličić, Foto: Printscreen/Happy TV