Katarina Grujić
Printscreen/YouTube
Katarina Grujić

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

Pevačica Katarina Grujić, koja se zabavlja sa fudbalerom Markom Gobeljićem, doživela je neprijatnost kada je videla da su joj kola.

- Nadležni organi rade svoj posao, ali moj ti je savet, ko god da si, da se što pre uputiš u stanicu policije Voždovac i prijaviš se sam! Do kraja dana stižu snimci sigurnosne kamere, pa ti vidi šta ti je lakše - uputila je Kaća poruku počiniocu, slike automobila pogledajte ispod.

Katarina Grujić

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Pozvali smo Katarinu da nam prokomentariše ovaj nemili događaj, ali pevačicin je telefon isključen. 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

dr Anja

24.09.2020 16:30

stono bi se reklo:"pojeo vuk magarca",pocinilac,ili pocinioci mozda budu pronađeni.ali narod nema ni za osnovno,a ta gospoda se nadmecu ko ce skuplji auto da kupi.pa,oladite malo,ne hvalisite se!!!

Zemunac

24.09.2020 16:44

Mukica....ne znam kako cu danas rucati i vecerati zbog ove vesti...naprosto sam unisten psihicki...kako ce ona mukica da popravi auto...stvarno tolika deca su gladna i bez doma...kako se usudjuju da kukaju o hrani i krovu nad glavom kad jedna KATARINA GRUJIC ima ogreban auto....sram ih bilo...kako su smeli da ogrebu auto osobe koja zgrce na hiljade evra po nastupu...Naprosto sam uzasnut...jer ti treba donacija da organizujem SMS podrsku....mislim da je sasvim fer da dobijes pomoc jer nemas para

Nada

24.09.2020 18:08

Sponzorusi ce vec neki tajkun to da sredi ako ne ista kola onda druga jos bolja. Bez obzira koliko zaradjuje na nastupima ( cene su napumpane ) nemoze ona sve sama da kupi. Auto od 2000-3000 Eura joj niko nece unistiti !

Markoni

24.09.2020 18:35

Draga, farbanje dvoja celih vrata je smesno sa tebe ali ubuduće pazi kako parkiras kola, mi znamo da vi iz jetseta bahato parkirate. Ne sekiraj se....