Katarina Grujić
E-stock
Katarina Grujić

E-stock

Katarina Grujić, Foto: E-stock

- Kaća nigde nije planirala da putuje zbog korone, ali je Marko bez njenog znanja otišao i uplatio im aranžman za Maldive. Oduševila se kada je čula da će kraj godine provesti u toplim krajevima. Oduvek joj je bila želja da poseti ovo romantično ostrvo, ali do sada nije bilo prilike - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je ovo putovanje zapravo Gobeljin poklon Kaći za šest meseci veze:

- Presrećna je jer joj je odmor bio preko potreban. Poslednjih meseci bila je zatvorena u kući, nigde nije mrdala jer se plašila zaraze. S druge strane, Gobelja je već preležao koronu, tako da je bio dosta opušteniji.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Instagram

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: Instagram

Golupčićima će na putovanju društvo praviti Gobeljin saigrač Milan Borjan i njegova supruga Snežana.

- Marko i Milan su dobri drugari, a preko njih su se zbližile Kaća i Snežana. Borjani su zapravo Gobelju i nagovorili da idu na Maldive, jer oni na ovo egzotično ostrvo odlaze već deset godina. Oni su pomogli Marku oko izbora bungalova jer im je sve to dobro poznato - objašnjava sagovornik.

Doček na plaži

Plan je da se Zvezdini fudbaleri sa svojim lepšim polovinama vrate u Srbiju krajem decembra, ali postoji mogućnost da produže boravak na Maldivima. - Sneža je predložila da tamo ostanu sve do Božića. Postoji velika šansa da Kaći zbog korone otkažu novogodišnji nastup, tako da onda niko od njih nema razlog da žuri natrag u Srbiju. A i svima im se dopala ideja da Novu godinu dočekaju na plaži - zaključuje izvor.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Branka

18.12.2020 12:30

Iritantna i umisljena pevacica koja je vijala samo momke sa puno para. Toliko o ljubavi.